bende monster var şansıma iyi geldi galiba sıkıntısı yok ama 2k 165hz açmaz o laptop , 1080p ye inicen ondada görüntü bozulcak , istersen yanında 1080p monitör al kalvye filan masa üstü gibi kullanırsın
Hocam bende bir süredir MAG-274QPF-X30MV bakıyorum 5-6k fazla versem oled mi alsam diyorum ama oledlerde karanlık oluyor filan bunuda local dimming 3 baya iyi gibiydi videoda , genel olara miniled de sorunlu diyorlar 3 yılda bir oled değişmek mantıklı mı sizce ?
bence bu eski oyun diye böyle local dimming -3 alınca oled den farkı olmuyor monitörün bende almayı düşünüyorum ama biri alsada uzun süre kullanım deneyimi paylaşsa daha rahat hissetcem elimde patlamasın
Modem arayüzünden Yönetim > Sistem ayarları > Sistem dosyaları > self-test var onu al yapay zekaya at incelesene sıkıntı var mı arada kopuyor de orda yazar sıkıntı büyük ihimal
ben 2k da oynıcağım için işlemciyi düştüm zaten intel seneye değşiecek çünkü 5-6 yıl değişmem değişincede ddr6 ya geçerim artık 1080p de 225f dar boğaz öyle çok yapmıyor diye biliyorum , 225f li olarak aldım , anakartı h810 aldım yanında itopyada inidimrde pcle li wifi kartı vardı 700 e onu...