Sanırım fiyat grafiğinde bir hata yapmışım. Akakçe de fanlı modelini buluyor. Bu sebeple fiyat grafiğini sildim. Fansız fiyat grafiğini bulamadım. Konuyu açmış bulundum. Kusura bakmayın.
Teşekkür ederim. Biraz düşüneceğim. Geçmiş zamanda forumdan bir arkadaşta bu modele benzer LG marka bir monitör tavsiye etmişti. Emin olamadım. O konuya da bir bakıp araştıracağım. Eğer o monitör ise gerçekten iyi fiyata düşmüş.
1789560243
32-34 arası kavisli düşünüyorum. Fakat fiyatlar malum...
9070xt ve 9800x3d bir sistem topluyorum. Bu model (4k) monitör kullanmak mantıklı mı? Genel olarak fps (BF6 gibi online, CS ve Valo hariç) türü oyunlar oynuyorum.
Peki hocam ben bir araştırayım. Bu konularda pek tecrübem yok. 1(x3) set wireless aldım.(Cpu soğutucusu için) Diğerlerini flex tercih edersem bir sıkıntı olmaz umarım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Saygılar..
Not aldım. Teşekkür ederim.
1789147269
Sağolasın dikkate alacağım. İlk defa sistem topluyorum. Bir aldığımı, geri iade etmek gibi bir şansım olmaya bilir. İyice sorup öğreneyim dedim. İyi ki konuyu açmışım. Zaman ayırdığın için mutlu oldum.
Arkadaşlar merhaba kasa fanlarının ayarlaması hakkında yardıma ihtiyacım var.
Ben ayarlamasını yaptım sayılır. Sadece konu hakkında tecrübesi olan bir arkadaşın doğru mu yaptığım hakkında görüşüne ihtiyacım var. Çünkü bugün son bileşenleri de almayı düşünüyorum.
Beyazı bir sistem topladım...
7900xtx+24gb vrami de olsa, 9070xt güncel teknoloji. Biraz daha pazarlık payı varsa 9070xt(nitro) alırdım. Yada biraz daha birikim yapıp sıfır düz 9070xt alırıdım.(kampanya vs..) Tabi karttan senin beklentin önemli. Umarım gönlünce olur. Saygılar..
İhtiyacı olan değerlendirebilir. Bir süredir 40bin altı görmedim. En son 1,5 ay önce 40bin altı gördüm. (Vatan daki indirim muhabbeti hariç.) İndirim beklerken, bindiriyorlar.
Arkadaşlar merhaba, toplamaya çalıştığım oyuncu sistemi için "Lian Li O11 Vision Compact" beyaz kasa almayı düşünüyorum.
Şu ana kadar aldığım; Fansız cpu soğutucu ve bir set üçlü (normal) fan. Normal set fanı soğutucu radyatörü için aldım. Acaba doğru mu yaptım?
Kasanın üstünü cam olarak...