Arama sonuçları: *

• Users: LAZTOPAL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Hangi monitörü almalıyım

Arkadaşım sana zahmet Ghosting olmaması için ayarlar ve örnek veriyorum CS2 yi 4:3 1280*960 oynuyorum yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü.O şekilde bir ekran fotosu atıp görsel ve Ghosting ve gecikme nedir onu da rica edeceğim.Diger türlü konulu oyunlar oynuyorum.Cok şey istedik kusura bakma...
  2. L

Hangi monitörü almalıyım

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Dediginiz gibi şans verecegim.Kullandiginiz ayarlarida rica ediyorum müsait olduğunuzda.
  3. L

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Arkadaşım Merhaba almış olduğunuz monitör hakkında genel anlamda olumlu sonuclar aldınız mı.Almayi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
  4. L

İnceleme KTC H27E6 27'' 2K 320hz/ IPS 1MS Monitör İncelemesi

Selamlar arkadaşlar bende monitör arayışında yım Çok fazla boş vaktim olmuyor Arada konulu oyunlar ve CS2 oynuyorum 2k 300 Hz Pivot olması iyi gibi düşündürdü. Geçen Asus rog strix 27 2 k 180.hz aldım monitör 2-3 saniye açılıyor sonra kapanıyor tekrardan geliyordu iade ettim bunu kullanan...
  5. L

Hangi monitörü almalıyım

Dostum selamlar,Bende almayı düşünüyorum ama değerleri birebir veriyor mu ayak hissiyatı,Görüntü panel kalitesi Ghosting durumu , Işık sızması ne durumda acaba Detaylı bir bilgi paylasirsan sevinirim hiç yoktan ona göre alım yapacağım.Simdiden teşekkür ederim.
Geri