Arama sonuçları: *

• Users: Xarion1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

Epey sizde açılıyor mu?

Epey sitesinden laptop araştırıyorum bir kaç gündür. Ama bugün nedense giremedim. Başka sitelere giriyor sadece epeyde sorun var.
  2. X

Laptop Fiyatı Ve Perfonması İçin Mantıklımı?

Hp olmak zorunda değil. Fiyatı pahalı cihazlar sonuçta. Verdiğiniz parayı kullanmak isteriz Bu arada arkadaşınızda ki laptopun modeli neydi? Çünkü modelden modele ve seriden seriye fark ediyor. Dolandırıcılık olduğu konusunda öyle düşünmüyorum. İlla ki marka payı vardır ama çok yüksek değildir...
  3. X

Bu laptop için 3.74 kg diyor. Bi tık fazla. Lisede okuyorum. Arada okula götürmem gerekebilir.
  4. X

https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-g16-g615jmr-s5048.html Bu laptopun ikinci slotuna 1tb m2 ve birde 16gb daha ram takıp kullanmak mantıklı olur mu. Biliyorum bu fiyata başka markalar 5070 vb veriyor ama asus kalitesi, dayanıklılığı, gerek ekranı olsun gerek kasası olsun daha iyi gibi...
  5. X

Çözüldü✓ 1tb veya 2tb m2 ssd lazım.

Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. İyi günler dilerim.
  6. X

Okuma yazması iyi geldi ama markayı hiç duymadım. Sorun çıkarmaz değil mi. Acaba ssd fiyatları düşebilir mi yoksa
  7. X

Sorun parasında geldi bana.
  8. X

En az 1tb m2 ssd'ye ihtiyacım var. Ortalama 6k civarına satıldığını fark ettim. Biraz çok geldi. Neler önerirsiniz arkadaşlar? Bu arada laptop için olması fark ediyor mu.
Geri