Arama sonuçları: *

• Users: Gökhan06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

Herkese iyi günler , kasayı bugün kendim topladım monitör dahi yok , prize taktım her şey yolunda çalışıyor sorunsuz , powercooler 9060xt ekran kartım var fanı durmak üzereyken 1 saniyelik bir sürtme seni geliyor tıkırtı da diyebiliriz , durmaya yakınken yapıyoe bunu hızlandığında bir sorun...
  2. G

Çözüldü✓ 12 Bin TL ye Kadar , 2K 200+ Hz Üstü Monitör Önerisi?

Teşekkür ederim , asus u sipariş geçtim birde f80 aldım umarım sorun çıkmaz , emeğine sağlık.
  3. G

Aklımdaki ürün buydu aslında ama bende şikayet odaklı baktığım için pek yanaşmadım. Servis desteği falan nasıldır ?
  4. G

Masama nb f80 i takamaya bilirim alan çok dar , 300 hz olan da kart ile alacağım için taksitli seçeneği az pivot özellikli önereceğin sorun yaşatmayacak 1 2 model daha varsa aralarından seçeyim bugün sipariş vermek istiyorum.
  5. G

Bu 300 hz olan güzelmiş hoşuma gitti 24.5 olması da daha iyi , lakin bilmediğim için sorularım olacak , 24.5 olması panel de bir dezavantaj yaratır mı herhangi bir sorun sıkıntı piksel kaybı vs.
  6. G

Odaya hafif güneş vuruyor 300 nit yeter mi emin değilim , 250 nit g3 vardı üzüyordu. 1778001586 Birde pivot özelliği yok bunun.
  7. G

Sorun sıkıntı çıkarmayacak uzun süre götürecek , genellikle fps ama hikayeli oyunlar da oynayacağım bir monitör arıyorum bütçe 12 bine kadar esner. 2K 200+ hz renk gamutu vs herşeyiyle mutlu edecek önerilerinizi bekliyorum şimdiden iyi forumlar.
Geri