Arama sonuçları: *

• Users: zenthra
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

3000 TL Ye Mouse Ve 1000 TL'Ye Kadar Mouse Pad Önerisi

bu mu wraith veya diğer atılanlar mı hocam bütçemin biraz üstünde değer mi çıkmaya
  2. Z

Hocam bu kensei mousepad nasıldır mesela wraithe çıkmaya gerek var mı yine de , bir de beast pro mu bir markanın poron pedi kendi sitesinde 1150 TL'ye geliyor kargo dahil poron olduğu için tercih edilir mi? Ayrıca mouse kısmında da atknın bütçeme uyanı 3395 veriyor bu fiyatlara da onu almak...
  3. Z

Ne yapacağımı şaşırdım çok şans işi geliyor o şans da bende yok.
  4. Z

Switch meselesine kendi bilgisizliğimden dolayı çok takılmıyorum hocam ama mchose diğer ikisinden mcu olarak geri kalıyor sanırım. Ben bu kadar paralara çıkmadan önce Aula v9 ultra bakıyordum ondan da realtek mcu yüzünden vazgeçmiştim şimdi gidip mchose alırsam ona ayıp olur :). Ama mchose...
  5. Z

aj179 kullandım bir süre ben de kuzenimindi çok ısınamadım bilmiyorum programına da kendisine de. Scyrox için dediklerinize teşekkür ederim hocam eğer es21 pro veya mchose l7 ultra ile arasında çok bi fark yoksa elime en uygunu hangisiyse onu araştırıp alacağım, scyroxun ağırlığı baya cezbediyor...
  6. Z

Skatezleri hakkında kötü yorum görmüştüm bir de sanırım hocam hangi mousepadle kullanıyorsun skatezlerden memnun musun? 1778102094 Pek ısınamadığım bir marka ama teşekkürler düşüneceğim hocam.
  7. Z

Hocam sizin kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum mesela hiç bi eksikliğini hissettiniz mi veya ne kadar suredir sizde, bi sıkıntı yaşattı mı hissiyatı nasıl elinizin boyutu ve mouse boyutu nasıl, fps oyunlarında nasıl hafifliği şimdiye kadar ağır mouse kullanmış biri için alışılmayacak gibi...
  8. Z

Hocam bu mouse çok büyük duruyor ya ben biraz daha zarif bişey arıyorum ve dongle da çıkmıyor ha zaten 8k kullanmayacağım ama ekstra özellik sonuçta. Bu mouseu ben de gördüm hocam bu rawm es21 pro ve mchose l7 ultra plus arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? Xrades hakkında bi bilginiz...
  9. Z

Öncelikle selamlar yaklaşık beş gündür mouse aramaktayım iyice kafam allak bullak oldu öncelikle tutuş seklimden bahsedeyim claw tutuyorum ve elim 20-21 cm, küçük mouselar da çok sorun yaratmıyor ama uzun süreler kullandığımda yaratır diyorsanız bilemiyorum. Anladığım kadarıyla en iyi mcu nordic...
Geri