Arama sonuçları: *

• Users: BlackHunter
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Zotac rtx5080 Kaçırılan fırsat

Cansın. Çok teşekkür ederim.
  2. B

Tamam dostum teşekkür ederim. 5080 ne 60 vereceğime yarı fiyatına bunu alayım öyleyse. Üst düzey oyuncu ya da yayıncı değilim zaten beni her türlü götürür 🙏
  3. B

33 dip fiyat mı knk daha önce ya da yakın zaman da daha da bu fiyatın altına düştü mü
  4. B

Dostlar merhaba. Dün gece 58 bin liraya düşen zotac rtx 5080 fırsatını kaçırdım acaba tekrar böyle bir indirim olur mu ? Yoksa daha da düşme ihtimali var mı ? Aranıza yeni katıldım uzun süredir burada olan deneyimli arkadaşların düşüncelerini almak isterim. Son soru olarakta amd nin 9070 i...
  5. B

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

Valla hocam aklımda hiçbir şey yok açıkçası. İlk başta kasayı alayım diyorum sonra güç kaynağı ama sonrası yok. Ayrıca dün bende paraf kart yoktu 63 e geldi sipariş verdim iptal ettim sonra bakalım bu hafta inşallah tekrar düşer paraf çıkarttım inşallah tekrar düşer :(
  6. B

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

Hocam merhaba. Ben de yeni bilgisayar toplama karar verdim. Sence sıralama nasıl olmalı ? Dün 58 k ya 5080 ekran kartı vardı mantıklı mı sence bu rakamlar. Düşüncen nedir paylaşırsan mutlu olurum.
  7. B

🔥İndirim VATAN RTX 5080 PARAF 5000 KAMPANYASI İLE 58.400 TL

Allah affetsin gece gece 5080 i yapıştırdım. İnaşallah kazıklanmamışıdır. 60k ya hayırlı olsun diyelim 🥲
  8. B

Yaş 30 dan sonra yeni PC alım heyecanı

Kral bu sistem monitör olmadan 145 k yı gördü 🥹
  9. B

Teşekkür ederim dostum hemen inceliyorum.
  10. B

Arkadaşlar merhaba. Totalde 100 k lık bütçem var. Bilgisayar almak istiyorum. 32 lik ram 16 gb ekran kartı(öncelik rx 9070xt İşlemci R7 9700 Ssd 1 tl Sıvı soğutuculu ve 800-850w arası güç kaynağı vs vs Öneri tavsiyesi olan var mıdır. Bilgisayarı almışken 5 sene götürsün istiyorum. Tabi...
Geri