Arama sonuçları: *

1. H

SADECE 7/24 ÇALIŞACAK, EKRAN KARTI ÖNEMSİZ METİN2 MULTICLIENT PC

5600G-2x8 16gb Ram-B450 Anakart-500W bir psu-500GB bir ssd fazlasıyla işimi görecektir diye tahmin ediyorum. Bilgisayara monitör bile bağlamayacağım, sadece 7/24 zombi olarak çalışması benim için yeterli
  2. H

5600Gli APU sistemin yeterli olacağını söyleyen dostlar var acaba ekran kartı yerine böyle bir şeye mi yönelsem
  3. H

sistem özelliklerini paylaşabilirsen çok memnun olurum. Bir de kaç client kullanıyorsunuz.
  4. H

siyah ekranla yese bile sorun yok client kapanmadığı sürece. Monitör dahi almayacağım. Uzaktan kontrol ile ana bilgisayarımla kontrol edeceğim. Zaten performans minimum seviyede tutma planım var. Tamamen fiyat performans. Başka oyun oynanmayacak. Tek özelliği ve isteğim 7/24 açık kalacak olması...
  5. H

Evde 7/24 çalıştırabileceğim Metin2deki otomatik avdaki multi clientlerimi açık bırakabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. 2. el olmasında sorun yok. Metin2 direkt olarak işlemci üzerinden çalışıyor fakat ekran kartı da istediğini biliyorum. O yüzden ekran kartı gücünün pek önemli olmadığını...
Geri