Arama sonuçları: *

• Users: arda21.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Erken görseydim 9060xt bende affetmezdim yapacak bişey yok karne indirimlerinden tek umudum kaldı.
  2. A

stok yenilenme falan olacak mı hocam bilginiz var mı almayı çok istiyordum kaçırdım iş yorgunluğundan çok pişman olacağım gibi.
  3. A

yeni kasalar gelir mi bilginiz var mı kaçırdım bu kasayı kafamı duvara vuracağım resmen
  4. A

12.Sınıf Staj ile İlgili

mümkün ise kamu yelerinde yap
  5. A

5-6 Metrekare Odaya Klima Önerisi

https://www.akakce.com/klima/en-ucuz-airfel-ltxm25n-9000-btu-r32-gaz-a-enerji-inverter-fiyati,1947731629.html
  6. A

40-50k Arası OEM Paket Önerisi

evet güvenilir ama cuma akşamını bekle cuma akşamı güzel kasalar gelir incehesaba bulursan güzel ordan alırsın yoksa bunu alırsın
  7. A

40-50k Arası OEM Paket Önerisi

hocam incehesabın gaming gecesini bekleyin ordan uygun güzel hazır kasalar yakalarsınız
  8. A

45k Ya iPhone 15 Pm Yd Buldum Alınır mı ?

düz 17 yd al daha iyi hem kapalı kutu hem 0 olarak alırsın için rahat eder
  9. A

60.000 TL Monitör Dahil Masaüstü Pc Tavsiyesi

cuma günlerini bekleyin incehesap gaming gecesinde o bütçe civarında güzel sistemler geliyor
  10. A

Yeni Pc Toplayacağım 750w Psu Önerisi

hocam 9060xt için 650w yeter mi
  11. A

🔥İndirim Tcl 55c6k 🔥 44.999 TL 🔥 Son 2 Ürün

65 inçi 50 seviyesine yaklaşsa direk alacağım da yok olmuyor ama bence tv güzel bir tv
  12. A

50-55k Arası Miniled Tv Önerileri 65 İnç

bende bizimkilere iffalconu anlattım da eski kafa pek güvenmiyor babam sadece lg phılıps tcl güveniyor oyuzden tcl düşünüyorum zamanım var vatanı takip edeceğim orda indirimde bulabilirsem tcl almayı düşünüyorum
  13. A

35k Sularında Telefon Önerisi

hocam o alacağın 24 olur 24fe olur s25 fe olur bunlarda gecerli
  14. A

s25 fe hocam daha güncel şarjı daha iyi
  15. A

s25 fe al o zaman
  16. A

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

daha yeni vatana gittim watch 7 ve watch 6 için adamlar bana garanti yok iade yok pil durumu ne bilmiyoruz dedi watch 7 için 4 bin watch 6 için 2 bin istedi ben 0 fiyatlarını istedim watch 7 için 7 bin dediler watch 6 için 5 bin dediler bana mantıksız geldi almadım
  17. A

50-55k Arası Miniled Tv Önerileri 65 İnç

65 inç 50 55 bin arası tv arıyorum samsung tv lerden uzak duruyorum mümkün ise önermeyin bana çok sorun yaşadım samsung tv de düşündüğüm tv ise bu https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-65c6k-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-google-smart-miniled-tv-fiyati,1050077996.html fiyatı 55...
  18. A

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

hocam yeni şeyler gelir mi tv fln gelir mi mesela bilgisi olan var mı
  19. A

Sistem Toplayacağım Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Hocam ikimizde bütçe dahil aynı durumdayız bende hazır kasa arıyorum toplama pahalıya denk geliyor tavsiyem r5 7500f olsun o bütçelerde ve nvidia tutkun yok ise rx 9060xt 16gb lı kasalara bakmanı öneririm 5060ti 8gb versiyon kötü bir kart nvidia alacaksan 16 gb vramli olanı al 1 ay önce r5 7500f...
  20. A

Beyaz Sistem Önerisi

Hocam bende 50k bütçe ile hazır veya toplama arıyorum bende beyaz isterdim ama maalesef fiyat farkından dolayı perfonmansı çok etkiler tavsiyem bence beyaz tutkusundan vazgeç senin için daha iyi olur.
Geri