Arama sonuçları: *

• Users: Chunov
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Yardım Yeni Sistem Topluyorum SSD Konusunda Çok Kararsız Kaldım Yardım!

R9 9950x3d X870e Aorus Elite Rtx 5080 Zotac Oc model Kingston 64gb cl30 1.4 6000mhz Ram Asus Rog Thor 1200w Sistemimi bu şekilde Dizdim Ssd kaldı Diğer parçalar alındı Ram alınacak Ssd birde Ama ssd kararsızım işte
  2. C

Bana neden yardım etmiyonuz :(
  3. C

Arkadaşlar Yeni sistem Topluyorum herşeyi seçtim Ssd Kaldı 4 seçenek arasında kaldım Kioxia Exceria pro g2 Samsung 990 Pro Kingston Kc3000 Crucial T705 Bu 4 ssd arasında kaldım bu modellerden hangisini tercih etmeliyim
  4. C

Yeni Sistem Topluyorum Ram Önerisi Varmı Yardımcı Olursanız Sevinirim

Bütçem 45-47k Hocam Bu ramları Bende düşündüm
  5. C

Önerilerinizi Bekliyorum Dostlar
  6. C

Arkadaşlar yeni bir sistem Topluyorum Ram tavsiyesine İhtiyacım Var Anakartım: Gigabyte Aorus Elite x870e İşlemcim:R9 9950x3d Bana uyumlu problem çıkarmayacak Güzel bir ram önerisi yaparmısınız bütçem max 45-47k 48gb-64gb Ram arıyorum Bu arada 2Nci el Önerileride alabilirim
  7. C

Yeni Sistem Topluyorum Ram Konusunda Fikir

Hocam Selamun Aleyküm Rami bugün Sipariş verecektim Ram Üretimden kaldırılmış Birşeyler Olmuş Ram Öneriniz varmı acaba ? Bütçeyi 47k Ya çıkarabilirim max ? 48 yada 64 gb
  8. C

max 42k olabilir Anakart x870e aorus elite işlemci 9950x3d Baştan söyleyeyim 32gb istemiyorum
  9. C

@dombikpanda alıyorum hocam klevvi Başka öneriniz yoksa ?
  10. C

Başka önerin yoksa alıyorum hocam bu ramı ?
  11. C

Bunu alabilirim deilmi sıkıntı çıkarmaz ve iyi bir ram ? Anakartım x870e aorus elite 9950x3d Stabilizasyon ve optimize de sıkıntı çıkarmaz güvenebilirim?
  12. C

Optimize ve stabilizasyonda sıkıntı çıkarır mı Başıma bir şey gelirmi ? Yada varsa bir öneriniz dinleyebilirim
  13. C

X870e Aorus elite ve 9950x3d kullanacağım
  14. C

Arkadaşlar Yeni sistem topluyorum Ram konusunda bilgili deilim yardımınıza ihtiyacım var Bu 2 ram arasında kaldım Ne diyorsunuz hangisini almalıyım yada daha iyi bir öneriniz varmı bütcem max 40k Chatgpt Klevv ram konusunda optimize stabilizasyon konusunda sıkıntı çıkarabilecek bir ram diyor ?
Geri