Arama sonuçları: *

• Users: sgahm
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Ekran Kartı Nvidia mı AMD mi Almalıyım

Sağolun Sağolun hocam bu bilgi iyi oldu bende arkadaşlarıma söylerim
  2. S

Fps oynicam hemde çoğunlukla fps oynarım ama bu sorun üst seviye modellerindede varmı
  3. S

Zaten 4 yıldır editörlük yapıyorum mobilden, pc toplarsam ae ye geçmek istiyorum ama 9070xt alırım gibi
  4. S

O zaman alırım ama şöyle bir şey var ben 9.sınıf bilişim öğrencisiyim o önümdeki 3 sene içerisindede kod yazma tasarım yapma ve ae, photoshop gibi ağır programlar kullanıcam
  5. S

Yanlış yazmışım düzelttim ZJNSSNSNJZNSSK 1780131454 İndirimden yakalarsam alırım yada biraz daha geç alırım
  6. S

baya bi kişi sürekli hata alıp oyundan atıldıklarını söylüyor
  7. S

Peki 30bine temiz ikinci el Rx 7900 xtx alınır mı?
  8. S

RTX 5060 Yeterli Olur Mu ?

Reis Dlss ve ray tracing sayesinde FHZ6'yı bile yüksek fps te akıcı şekilde oynayabilirsin 8gb konusuda şöyle zaten çoğu kişi nvdia tarafında 8, 12gb falan kullanıyor belki 2k oynicaksanız yeni çıkıcak oyunlarda yetersiz gelebilir ama çıkmış oyunlarda bi sorun yaşamazsınız tüm sisteminizi...
  9. S

30k ekran kartı bütçesinden en mantıklı olana karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerirken max 40k bütçede olursa iyi olur.
  10. S

RTX 5060 Yeterli Olur Mu ?

Hocam işlemciyi 5500 veya 5600 yapın ve 5060 ti alabiliyosanız alın normalide iyi ama biraz daha ekleyip ti almak daha iyi tabi sisteminiz ddr4'se yapın bunları ddr5 ise ekran kartı aynı kalsın 7500f alın 6bine eğer işlemciyi değiştirmezseniz darboğaz yaşayabilirsiniz her iki durumdada.
Geri