Arama sonuçları: *

• Users: Mrcc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Kombi Ateşleme Yaptığı Anda Bütün Usblerin 1 Saniyeliğine Kopması

Sorunun çoğu düzeldi. regulatör kullanmaya başladıktan sonra baya azaldı. arada oluyor ama eskisi kadar çok değil kullandığım regülatör Powermaster slim 2000W.
  2. M

Kiracı olduğum için yapabilir miyim bilmiyorum ama ev sabitle konuşurum teşekkür ederim.
  3. M

bu parazit kombinin bilgisayara fiziksel olarak yakın olmasıyla olabilecek bir şey mi? Yoksa elektriksel mi. Masamın hemen arkasındaki duvarda çünkü kombi. ani voltaj çekiminde voltaj düşüklüğü olabilir belki diye regülatör siparişi verdim çalışırsa postu güncelleyeceğim cevap için sağ olun...
  4. M

ben de ani voltaj düşmesinden şüphelendiğim için bir voltaj regülatörü siparişi verdim bakalım işe yararsa postu güncellerim. Sağ olun hocam.
  5. M

Öncelikle bilgisayar özelliklerim: Anakart:Msi b850 gaming plus wifi6e İşlemci: 7800x3d Ekran kartı: Gigabyte windforce 5070 Güç kaynağı: Corsair Rm850x Kombi odama yakın olduğu ve sesli çalıştığı için ateşleme seslerini duyabiliyorum. Ve şunu farkettim her zaman kombiyle senkronize şekilde...
  6. M

Yeni Pc Toplayacağım Uyumsuz Parça Varmı Yardımcı Olabilir Misiniz

5070 ti vs 9800 için 850lik psu yeter ama biraz ucu ucuna kaçabilir bütçeni zorlamazsa 1000lik alabilirsin. Bir de ben Rm850e aldığımda fişe takınca arka panelinden baya kıvılcım çıkarıp sigortayı attırmıştı iade ettim rm850x aldım
  7. M

Fanlarım İçin Beyaz 5v 3 Pin Argb ve 4 Pin Pwm Uzatma Kablosu Önerisi

Nereye bakarsam bakayım bulamadım sanki kimsenin Türkiye'de böyle bir şeye ihtiyacı yokmuş gibi. Malum lanet gümrük yasası yüzünden yurt dışından da alamıyorum ithalatçıların insafına bırakılmak insanı gerçekten yoruyor...
Geri