Arama sonuçları: *

• Users: cokonatnat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ League Of Legends Stutter/Takılma Sorunu/Fps Drop + Mouse Click Sorunu

SORUN ÇÖZÜLDÜ Sorun donanım kaynaklı değilmiş. Ne MPO, HPET, BIOS ayarları ne de driver/FPS limit denemeleri işe yaramadı. Asıl problem Vanguard sonrası oluşan Windows taraflı bir uyumsuzluk gibi duruyor. Bu çözümü videodan izleyerek öğrendim ve anladığım kadarıyla yalnız da değilim; aynı...
  2. C

Çözüldü✓ League Of Legends Stutter/Takılma Sorunu/Fps Drop + Mouse Click Sorunu

Yeni sistemimde League of Legends oynarken ciddi bir sorun yaşıyorum, oyun tam anlamıyla oynanamaz halde drop/stutter/freezing ne varsa yasiyorum Donanım gayet güçlü olmasına rağmen sorun devam ediyor ve çözüm bulamadım. SORUNUN TANIMI: Oyun içinde FPS kilidi 100'de ayarlı, normalde sabit 100...
  3. C

Çözüldü✓ Windows 11 Bluetooth Kulaklık Mikrofonunu Algılayamıyor

2-3 Günlük araştırma eziyet ve çeşitli denemeler sonucunda sorunu çözmüş bulunmaktayım, gelecekte aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sorunun çözümünü söylüyorum: Sorunu sonunda çözdüm. Benim yaşadığım problemle aynı sorunu yaşayan birinin çözümü işe yaradı. Yapılan işlemler: Bilgisayardaki...
  4. C

Çözüldü✓ Windows 11 Bluetooth Kulaklık Mikrofonunu Algılayamıyor

Anakartım Asus Prime B650M-R olduğu için dahili Bluetooth içermiyor, bu yüzden Bluetooth kullanabilmek için TP-Link UB500 (Bluetooth 5.4) adaptörünü aldım. İşletim sistemi: Windows 11 Pro ( 25H2) Bluetooth kulaklığım Windows 11'e bağlanıyor ve ses (stereo / a2DP) çalışıyor, ancak mikrofon...
Geri