Arama sonuçları: *

• Users: tarzanito
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

1080p Monitör Önerisi (6000 TL)

@Tayfunns hocam senin de fikrini alabilir miyim
  2. T

Teşekkür ettim monitör cidden sağlam gözüküyor.
  3. T

Videonun 7.42 de gözüken response time değerleri bana kötü geldi açıkçası bu ips panel için normal bir değer mi
  4. T

240hz üstü içinde önerir misiniz bütçeyi esnetesek biraz aklımda bulunsun.
  5. T

1600 kontrast ise ips için çok iyi gerçekten.
  6. T

Hocam 240hz üstü 24ghre ye denk veya daha iyi görüntü kalitesinde olan modeller neler?
  7. T

Masaüstü için kullanılacak. Sistem 1080p için ideal
  8. T

Görüntü tamamen önemsiz diyemem hocam hz olarak 300 üzeri arayışında değilim.
  9. T

Tn panel monitörü var ama beğenmiyor. Evde ips panel laptop ve miniled monitör görünce biraz olsun daha iyi bir monitör istedi doğal olarak.
  10. T

Merhabalar ips panel monitöre ihtiyacım var kardeşime alacağım yüksek elo valorant oyuncusu o yüzden ips panel olması şart. Eğer farka değecek olursa bir tık daha yukarı çıkabilirim.
  11. T

Betaplus İade Hakkında

Geçmiş olsun ilerleyen süreçte duruma dair bilgilendirme yaparsanız forum için faydalı olacaktır.
  12. T

❌İndirim Bitti! 3551 TL Asus Prime B650m-R AMD B650

bu anakartta 9800x3d kullansak ne gibi negatif yanı olur?
  13. T

2k - 200hz Üstü - Ips - 20k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

Haklısın malesef oled dahil her monitörün eksisi mevcut o yüzden negatifleride pozitifleride iyi tartmak gerekiyor.
  14. T

Diablo 4 ve cyberpunkta yeterince kontrastlı sahneler mevcut. Bunlarda sorun yaşamadıysam daha nerde yaşarım bilmiyorum.
  15. T

Ben bu monitörü alırken beni en çok tereddütte bırakan bu video oldu fakat benzer derecede kötü bir smearinge rastlamadım. Her monitör tipinin bir eksi si var o yüzden iyi tartmak lazım. 25 saati devirmişimdir oyun anlamında smearing dediğimiz şeye toplam 2 saniye maruz kalmamışımdır.
  16. T

Çözüldü✓ 10.000 - 15.000 Arası Monitör Önerisi 2k-4k

Bütçeniz doğrultusunda iyi bir tercih.
  17. T

Hangi OLED Monitörü Almalıyım?

Samsung modelin parlaklığı çok düşük eğer parlaklık senin için önemli bir kriterse veya gün içinde kullanacaksan odan çok aydınlanıyor ve bunu engelleyemiyorsan (siyah perde, panjur) pek tavsiye etmem.
  18. T

Lg 27g640a-B Vs Aoc 25g4sxu

Yakın zamanda 24 inchten 27 ye geçtim hemen alıştım fakat ben fps oyunları oynamıyorum. Bu tarz değişimler %1 in içinde değilseniz fark yaratacak şeyler değil bana kalırsa.
  19. T

RTX 5080 OEM Sistem İçin Monitör Önerisi | ~20k TL

Evet devam ediyor fakat eskisine göre çok daha daynıklılar ama yeterince kullanırsanız elbet bir gün oled yanığıyla karşılaşırsınız. Markaların önerilerini uygularsanız yeni nesil oledleri uzun süre kullanabilirsiniz. Ben çok fazla statik ekranda kaldığım için oled yerine miniled tercih ettim...
  20. T

RTX 5080 OEM Sistem İçin Monitör Önerisi | ~20k TL

2k oled 4k ips den daha iyi. Fakat bu kartın hakkı 4k oled tabi bütçeyi zorlayabiliyorsanız.
Geri