Arama sonuçları: *

1. sloxyisbabobro

Asus V16 V3607vh-Rp049w Dosltar Bu Laptop Alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-v16-v3607vh-rp049wcore-5-210h16512505016w11-1250012.html Bu laptop Alınır mı? seri cevap lazım arkadaslar
  2. sloxyisbabobro

Okul İçin Laptop Önerisi 50 Bin TL Bütce

50k yi geçmeyecek şekilde bir laptop lazım okul için web tasarımcısı bölümü için ne alınır daha önce konu açtım bir kaç kez ama adam akıllı cevap veren olmadı önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  3. sloxyisbabobro

Acil Oyuncu Koltuğu Onerisi

Şuan o kadar param yok ofis koltuğu bile olur yatması felan benim için önemli değil şuan sandalyeden kurtulmam lazim
  4. sloxyisbabobro

Acil Oyuncu Koltuğu Onerisi

Selamlar dün oyuncu koltuğun kırıldı baya kullandım bazı yerleri kırıntı zaten ama ayağı sağlamdı oyunda yorulduktan sonra geriye bı yaslandim ayağı kırıldı ve düştüm şimdi sandalyeye kaldım normalde çok güzel değildi koltuğun ama rahatlığını ve değerini kırılınca anladım maalesef kilolu bir...
  5. sloxyisbabobro

Okul İçin Laptop Onerisi

Birde hocam okul için olduğu için şarj bitme süresi olsun o tarz şeyler de önemli olabilir
  6. sloxyisbabobro

Okul İçin Laptop Onerisi

Hocam 75w ile 115w arasında cokda bir fark olduğunu düşünmüyorum ama tasarımı olarakda victus daha sade kalacaktır
  7. sloxyisbabobro

Okul İçin Laptop Onerisi

Bunun intelli haline bak.istim daha pahalıydı bu güzel gözüküyor satıcı resmi mağaza olmasıda daha iyidir herhalde değilmi hocam birde ekran kartı kaç watt acaba
  8. sloxyisbabobro

🔥İndirim 2.5lt Pepsi 65tl A101'de

Orosbu çocuklari in en iyi yaptığı şey koladir dünyaya ama coca cola daha iyi ama ucuza muadil olarak Pepsi içilebilecek bir düzeyde ama en büyük boyları güzel olmuyor birde bazı marketler dışarıda bırakıyor Güneş görüyor ve sonra dolaba koyuyor şansınıza bağlı tazesini ve dışarda kalmamisini...
  9. sloxyisbabobro

Okul İçin Laptop Onerisi

Birisi için bakıyorum da 30-40 arasına ne gelir bilgisayar programcılığı okuyacak o yüzden laptop daha çok işini görür
  10. sloxyisbabobro

Üniversite Laptop Önerisi

Bir tanıdık için soruyorum araştırmam istendi aktif olarak bilgisayar kullanacak bir bölüm o yüzden çok pahalı bişey olmasın ama hızlı bişey olsun idea pad Lee felanda olabilir ama bir oyuncu laptopmu daha çok iş görür derseniz ders için önerebilir siniz yani en uygun kaça gelir bı fiyat listesi...
  11. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Ben mezeciyim hocam balık kavun beyaz peynir kombisi çok güzel bişey ama balık yanında garnitür le yerim sonra kavun peynir öyle bi sofrada
  12. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Severim ama susatiyor be
  13. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

He oclar yapmış amq en iyi içecek laii
  14. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Oclarin en iyi yaptığı şey koladir ya asitli taze bir kola
  15. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Ben ikilik alıyım tadı daha güzel 1786748512 Evet bazılarının tadı güzel kahve seven birisi değilim ama arada farklı tatlar için icrim
  16. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Vişne çok susatiyor bence ağızda garip bir tat bırakıyor bende tavuk pilavla kola tercihimdir
  17. sloxyisbabobro

9800x3d Bu Fiyata Güncel Olarak Alınır mı?

Sadece 1080p oyunculuk için alicam 9800x3d ekran kartı ne almaliyim
  18. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Bana tadı garip geliyor belki markadandir ama
  19. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Diğer meyvelerinde oluyorsa alacağım .d
  20. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

En sevmediğim limonlu ama içme amacin güzel 1786736753 Çilekli
Geri