Arama sonuçları: *

• Users: joow
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

Gamepower Ekran Kart Tutucu CPU GPU Değerlerini Okumuyor

Doğrudur FUSB_1 slotta takılıdır
  2. J

Gigabyte B850 Anakart Bios Pili Değiştirme Yerinden Çıkarma Yardım

Selamünaleyküm zaman ayırıp geri dönüş yaptığım için ilgilendiğin için teşekkür ederim dediğin gibi yaptım sorunu çözdüm anakart muhtemelen fabrikadan çıkışta bios pili sıkıştığı için durmadan BIOS sıfırlanıyordu başka pille değiştirdim hiçbir sorun yok şu an
  3. J

Gamepower Ekran Kart Tutucu CPU GPU Değerlerini Okumuyor

Selamünaleyküm Cümleten İncihesap üzerinden ekran kartı tutucu aldım değerleri okuması için anakart üzerinden USB 02 portuna bağladım ledlerin yanması için de 5 volt 3 RGB anakart slotuna bağladın CPU 20 GPU 20 yazıyor üzerinde sonra RGB kontrolcüye bağladım ekrandaki değerler yine değişmedi...
  4. J

Gigabyte B850 Anakart Bios Pili Değiştirme Yerinden Çıkarma Yardım

Merhabalar Cümleten selamünaleyküm Gigabyte B850M EAGLE WIFI6E GEN5 Soket AM5 DDR5 8200MHz(OC) ATX Gaming REV 1.0 anakart mevcut BiOS güncellemesi yaptım en son sürüm olan f9 sürümünü yükledim bilgisayarı açtığım zaman F12 tuşu ile bıos'a giriyorum durmadan ayarları sıfırlayıp bazen de 3-4...
  5. J

🔥İndirim Amazon | Tcl 55q7c | 52.999 TL

İlk defa alanlara kredi kartı kampanyası oluyor 15.000 30.000 40.000 harcamalara farklı farklı bonuslar veriyor halk bankası'na giriyorsun arama kısmına kampanya yazıyorsun oradan kampanyalara tek tek katıl içeriğini oku veya Bir yakının varsa eşin annen onları kredi kartı çıkıyorsa onların...
  6. J

🔥İndirim Amazon | Tcl 55q7c | 52.999 TL

selamın aleyküm Kardeşim Tv alıcaksan bu modeli al tcl alt markası halka bank kredi kart al 1tane paraf kart sonra mobilde 30k üzeri 8k bonus veriyor https://www.amazon.com.tr/iFFALCON-75U95A-QD-Mini-Parlakl%C4%B1k-Yenileme/dp/B0GGB9NL4W?th=1
Geri