Arama sonuçları: *

• Users: jetthahhaha
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

Bu Sistem Bu Parayı Eder mi Almak Mantıklı mı

2. elde ne kadara gider bu parçalar tek tek yazma şansın var mı zahmet olmazsa 75 vericem duruma göre
  2. J

Bu Sistem Bu Parayı Eder mi Almak Mantıklı mı

4070ti super inno3d 9850x3d b650 tomahawk 32gb 6000 cl30 tridentz kc3000 1tb m2ssd 360r v2 sıvı sogutma msi 850w 80+ gold gigabyte dragos warfire 7x kasa 78k istiyor sizce alınır mı
  3. J

Işlemci ve rami güzel laptop önerisi

ekran kartıyla bi işim yok maks 60kya kadar laptop arıyorum işlemcisi ve rami güzel olması yeterli
  4. J

❌İndirim Bitti! 47.836 TL - Lenovo Yoga 7, Ryzen 7-350, 14 Inch, 32GB RAM, 1TB SSD, Dokunmatik

ekran kartıyla işim yok ram ve işlemcisi güzel bi laptop bakıyordum alınır mı bu sizce
  5. J

Yeni amd işlemcileri beklemeli miyim

540hz yazısını hicbiriniz görmedi galiba yazık o kafanıza
  6. J

Yeni amd işlemcileri beklemeli miyim

merhaba arkadaslar şuanda 7800x3d kullanıyorum sadece cs2 oynuyorum ve 540hz monitörüm var nadirde olsa fpsin memnun etmediği zamanlar oluyor geçebilceğim en iyi işlemci 9800x3d ve bununda çok memnun etmeyeceğini düşünüyorum yeni amd işlemciler çıktığında tepe model olan 9950x3d 2 yi almak...
  7. J

Iş için bilgisayar önerisi

monitör 27 inç alıcam klavye mouse a ihtiyac yok bunda hem ram artırsak hem ssd artırsak fiyatın bi olayı kalmıyor attıgım sistemin bi ssd eksiği var 1tb yaparım belki kafa rahat olsun diye 27ye gelmiş olur iş görme konusunda buda kesin işimi görürde almışken 1 defa alalım hiçte bakmıyordum...
  8. J

bunuda ordan buldum aralarında en mantıklısı bu gibi geldi
  9. J

bende apu sistem düşünüyorum ama hiç yok bulamadım önceden böyle sistemler olurdu şuan hiç yok şu sistem nasıl sence apuya 20 vermektense bunu alayım daha iyi https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-7600-8gb-a520m-480gb-ssd-16gb-ram.html
  10. J

arkadaşlar merhaba otelde resepsiyonda kullanılacak bir kasaya ihtiyacım var oyun vs oynanmayacak tek işi tarayıcı açmak olucak ama 20 25 tarayıcı açtığında bayılmayacak bi sisteme ihtiyacım var bütçe 20 bin
  11. J

Sizce bu sistem ne kadar eder

oyunlara biraz ara vermek istiyorum yeni işlemciler çıkınca yeni sistem toplarım zaten iiişimi görüyorda 2 3 ay kullanmıcam
  12. J

Sizce bu sistem ne kadar eder

sistemimi komple satıp başka bir sistem alıcam sizce ne kadar eder bu sistem tüm ürünler kutulu faturalı garantili 4070ti super inno3d 7800x3d g skill 6000mhz cl30 2x16gb gigabyte 850w gold full modüler msi b650 tomahawk kingston kc3000 1tb m2 ssd msi 360mm sıvı soğutucu warfire x7
  13. J

Asus vs samsung 15k fiyat farkına değer mi

ben sadece fps oyunları oynuyorum onun içinde hali hazırda 540hz tn panel monitörüm var bunu sadece dizi film için alıcam ama ara sıra oyuna da girerim çift monitör kullanmayı sevmiyorum olede de alışırsam büyük ihtimal tn paneli bir daha kullanmam hangisi mantıklı olur sence görüntü bulanık...
  14. J

Asus vs samsung 15k fiyat farkına değer mi

arkadaslar merhaba oled monitör almak istiyorum yeni çıkan 500hz olanlardan birisini alıcam samsung ve asus arasında kaldım birisi 35k birisi 50k asus için aradaki 15k farkı vermeye değer mi sizce samsung 360 oledle bi 2 gün geçirmiştim bana pekte güzel gelmemişti asusa 50k vermeye değer mi sizce
  15. J

Oyun itemlerinde vergi olur mu ?

bi şey olacağını sanmıyorum zamanla altın aldığını düşün belli bi zaman sonra bozdurup hesabına atarsın kimse bi şey isteyemez bunda da aynı durum bu arada hangi siteden satış yapıyorsun özelden yazabilir misin
  16. J

Zyxel modemler için QoS yardım

tp link modemlerde çok basit ama bende bulamamıştım zyxel modemlerde iss arayıp sabitletebilirsin 100e 20 paketin varsa 70e 10a sabitletebilirsin
  17. J

İşlemci yükseltcem yardımmmm

12400f den 7500f e geçmenin pek bi mantığı yok hem ramler hem anakart değişicek soğutucumda yok diyorsun çok masraflı olur soğutucu varsa 12900k falan geçebilirsin illa anakart ram da değişiceksen minimum 7800x3d al bence
  18. J

Valorant oynarken aniden donma sorunu

öncelikle sıcaklık değerlerine bak ekran kartını işlemcini falan bi teste sok bi sorun var mı kapanıyor mu testte ona bak bir sorun yoksa bios güncelle oda kurtarmazsa bi temiz windows kur
  19. J

Bilgisayarım Durduk Yere Kapanıyor

merhaba hiçbir şeye ellemedim az önce olmaya başladı suratıma kapanıyor anakartta kırmızı ışık yanıyor monitörü kapa aç yapıyorum 20sn sonra ekte gösterdiğim yazı geliyor monitörle bi alakası olduğunu sanmıyorum ama kapa aç yapınca düzeldi garip bi şekilde bu arada dün eski bi hdd takmıştım...
  20. J

Yardım 240hz hissettirmiyor

daha önce 240 kullanmış mıydın yoksa ilk defa mı kullanıyorsun ben çok fazla monitör kullandım şuan halihazırda 540hz monitörüm de var hangi monitörü alırsan al 60hzden 144e geçtiğinde yaşadığın olayı bir daha yaşamıyorsun
Geri