Arama sonuçları: *

• Users: Hyouka_!
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

Taksit seçeneği var mı ?
  2. H

360mm Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

teşekkür ederim
  3. H

Anladım sıvı soğutma önerin var mı ?
  4. H

Anladım o zaman sıvı soğutucu için fansız bir model tercih etmeye çalışmam lazım yoksa onla gelen fanları kasada kullanmayacağım. Lcd ekranlı modellerden bir öneriniz var mı ? Bir de benim aldığım kasa modelinde galiba sıvı soğutucunun fanlarını arkadan öne gizliycek şekilde getiriyorlar...
  5. H

Lian Li O11 vision compact kasam var. İşlemcim amd ryzen7 9800x3d için yaklaşık 10k bütçeye bir sıvı soğutma arıyorum. Aslında kasa içindeki tüm fanları 6 tane lian li tl reverse ve 2 tane normal lian li tl olacak şekilde aldım ama videolarda sıvı soğutucunun arkasına ve önüne 6 fan olucak...
  6. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

İkinize de hayırlı olsun umarım uzun yıllar kullanırız
  7. H

Yenileyip duruyorum bir gelişme yok
  8. H

Açılırsa zaten direkt biticek gibi duruyor :D
  9. H

Ekran kartı zaten öncesinde de çıkmıyordu sitede ben gaming gecesine özel ekliycekler sandım siteye
  10. H

bende de öyle deniyorum ama devam ediyor.
  11. H

bende de aynısı var ama birileri almış
  12. H

colorful igame ultra 5080 yine indirime giricek gibi gözüküyor eğer yine 70 falan düşerse alınır mı ?
  13. H

90 Bin Bütçeye Monitör ve Ekran Kartı Tavsiyesi

nvidia tarafı için modelleri pek bilmediğim için hangisini tercih ediceğimi bilmiyorum. Msi ventus serisi bildiğim kadarıyla giriş modellerden biri alsam bana sorun çıkarır mı acaba diye bir çekincem var.
  14. H

Anladım son bir şey sormak istiyorum. Amd için max kaça kadar çıkmamı önerirsiniz para olarak mesela 30kdan 50kya çıkıyor anladığım kadarıyla.
  15. H

Amd ekran kartları hakkında özellikle yazılım tarafı için şikayetçi olan kişiler var. Bütçem varken nvidia yönelmek çok mu mantıksız olur(gereksiz para anlamında) ? En azından bu haftaki incehesap gaming gecesinde 5080 veya 5070 ti modelleri kovalamayı planlıyordum Nvidia serisi için hangi...
  16. H

Modellerin soğutma performansları, ne kadar sesli oldukları hakkında bilgim yok. 5080 e çıkarsam önerileriniz neler ? Aynı şekilde 5070 ti ve 9070xt hangi modelleri tavsiye edersiniz.
  17. H

Ekran kartını oyun oynamak için alıyorum ama uzun vadede beni üzmüyecek bir şey istiyorum. Monitör olarak da 2K düşünüyorum
  18. H

-Ana Kart:Msi x870e Edge ti -İşlemci:Amd Ryzen 7 9800x3D -Güç Kaynağı:Gigabyte 850W GP-AE850PM -Ekran Kartı:? -Monitör:? Almam gereken sadece ekran kartı ve monitör kaldı. İkisi için 90 bin bütçem var. Benim için önemli olan ekran kartı o yüzden monitör için ips seçeneklere de bakıyorum.
Geri