Arama sonuçları: *

• Users: Voong
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Voong

Ekran Kararıyor Ekran Kartı Fanları Son Hızda Çalışıyor

Bu arada anakart b850m olup işlemcide 3d işlemci olsaymış çok çok cuk olurmuş yani o işlemci o ekran kartıyla darboğaz yapmıyor mu ya
  2. Voong

Ekran Kararıyor Ekran Kartı Fanları Son Hızda Çalışıyor

Dostum yukarıda yazmışsın 750w bronz bi psu yakışmamış o sisteme en az 850w gold sertifikalı bakmalısın bence yetmiyor olabilir
  3. Voong

Topladığım Sistemi İade Etmeli Miyim ?

Teşekkür ederim
  4. Voong

PC Piyasasında Kampanya Beklemek Doğru Mu Ya Da Hızlı Olmak mı Lazım?

Oyun için kullanıcaksan bence laptop alma masaüstü al direk 60kya masaüstü güzel pcler var ne için kullanacaksın?
  5. Voong

Doğru haklısın sence topladığım sistem nasıl peki 5 6 yıl rahat idare eder diye düşünüyorum ilk defa tek tek pc topladım 1790070460 Teşekkür ederim etmiyorum o zaman kafamda zaten 3 ay sonra asgari ücrete zam gelicek 3 ay sonra daha rahat ödicem diye şartlıyorum bunların fiyatlarıda artacağını...
  6. Voong

Merhabalar ben toplama bilgisayar diziyorum bütün parçaları tek tek aldım sıfır bi şekilde bir tek alacağım ram kaldı indirimli fiyatları kovalayıp aldım b850m force modelini 6500 sapphire 9070xt 43 gibi indirime düştükçe topluyorum 9800x3d işlemcide aldım 22kya kafama takılan bir şey var...
  7. Voong

Ekran Kartı Konusunda Yardım

Dostum 2 katı fiyat çeken nvidia ve 5070 ile aynı fiyatta olan 5070ti yakın bi performans veren kart var benim tercihim daha 1 hafta önce sapphire 9070xt pulse modeli oldu ram kaldı onu alıcam 2.el yerinese 0 alır kafam rahat eder 9070xt gerçekten güçlü bi model normalde ağır nvidiacıyımdır ama...
  8. Voong

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Tamamdır çok teşekkürler iyi günler dilerim.
  9. Voong

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Olabilir öylede yapabilirim yani ekran kartı yada herhangi bi parça yanma vs gibi bir durum olmaz değil mi çok zorlasa bile en fazla kendini kapatır diye biliyorum pc ilk defa parça parça topluyorumda kusuruma bakma :)
  10. Voong

Teşekkür ederim talep edicem faturası elime ulaşınca birde merak ettim 750w psu yeterli midir 7800x3d ile kullanıcam
  11. Voong

Bekliyordum indirime girmesini asus alıcaktım fakat sapphire 43e düşmüşken çektim valla bence bundan aşağıya biraz zor düşer 2 3 aydır takip ediyorum 3 hafta önce falan 36ya düştü ama birdaha düşmez zamda geleceğini düşünüyorum yine bu fiyat bandında indirim olur yada daha fazla fiyata alınır...
  12. Voong

Bitfenix Mh100 750w 80+Bronz Sertifika

Merhabalar 9070xt ve 7800x3d işlemci aldım bu kasayı seçtim indirime girmişti görüntüsüde hoştu 750w ile sıkıntı yaşar mıyım yani pek bu konuda bilgim yok ekran kartı yanması sistem kapanması gibi vs biraz araştırdım kimisi bir sıkıntı olmaz diyor kimisi olur diyor bilgili birisi yardımcı...
  13. Voong

🔥İndirim Msi B850m Gaming Plus Wifi 6e 8317 TL

Teşekkürler hocam ethernet bağlayacağım için almadım ben oda 7400tü bütçeyide korumak adına 150 lirada kupon vardı 6250 e geldi
  14. Voong

Şimdi yükseltme yapıyorum zaten 9070xt 7800x3d yapıcam bayağı uygun geldi fiyatı bunu alıcaktım tam ödemeye geçtim kuzen diğerini attı yoksa bunun rengi falan çok beğendim ama money money money bide 750w psu yeter mi aldım ben ama sorim dedim
  15. Voong

Sistemim Ne Kadar Eder ?

20-25 arası verebilirsin bence
  16. Voong

Amazonda b850 force 6400 dü aldım az önce mantıklımı sence böcü
  17. Voong

Sistem Değişikliği Konusunda Yardımcı Olur Musunuz ?

Eyvallah kiral
  18. Voong

Kanka 1 saat önce karar ve 9070xt gerek fiyatı gerek sunduğu performansla inanılmaz fp durduğunu öğrendim yani normalde nvidiacıyım yazılım ve sorunlarından kaynaklı tercih etmiyordum amd ama onuda halletmişler sanırım
  19. Voong

İstanbuldayım ikinci ele bulaşmak istemiyorum ama alsam bile yeni serilerden almak isterim 30 serisi çok eskidi ya
  20. Voong

Ayıp farkındayım zaten :) şuanlık bütçeyi pek zorlamak istemiyorum ama yükseltmekte istiyorum birkaç ay sonra belki alırım dedim ekran kartını
Geri