Arama sonuçları: *

• Users: Murdoc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Zotac RTX 5070 Amp White Edition Nasıldır?

Tamamdır iade ettim onu bekleyeceğim teşekkürler
  2. M

Hocam en son ne zaman geldi 2 3 haftadır indirim bekliyordum çünkü ve kalan parçalar hazır sadece ekran kartı lazım acil 1 2 haftaya gelir mi
  3. M

Sıkıntı yok önümüzdeki 1 ay boyunca daha iyi indirim çıkarsa iade ederim şuan daha iyi bir opsiyon göremedim son stoktu alayım dedim
  4. M

Merhaba bu ekran kartını aldım görüntüsü hoşuma gitti beyaz sisteme takacağım peşin fiyatına 40kya aldım peşin fiyatına 6x6.666tl şeklinde sizce nasıl kazık mı bu ay indirim görürsem iade edebilirim https://www.amazon.com.tr/dp/B0F54Y3P2V?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  5. M

RTX 5070 Marka Kıyaslaması

Merhaba rtx 5070 almaya karar verdim ama hangi markanın hangi modelini almalıyım sizce? Bazı modeller sesli fan çalıştırıp ısınma vs yapıyormuş bunun bir listesi elinde olan atabilir mi
  6. M

🔥İndirim Vatan Bilgisayar OEM Bileşen İndirimleri

Bende aynı 5070 kovalıyorum hocam onu alacağım gibi duruyor bu kart modellerinin ısınma ve fan sesi listesi vardı ama bulamıyorum atabilecek varsa çok iyi olur
  7. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu ekran kartı modellerini kaça düşersek almak lazım sizce modelleri iyi mi https://www.incehesap.com/gainward-rtx5070-ti-phoenix-s-16gb-gddr7-256bit-gaming-ekran-karti-fiyati-82536/...
  8. M

Hangi Psu Almalıyım?

Teşekkürler
  9. M

Hangi Psu Almalıyım?

Rm850e modelinde mi sorun yaşamış beyaz rengi olduğu için onu tercih etmek istemiştim aslında ama sorunluysa rm850x te alabilirim
  10. M

Hangi Psu Almalıyım?

Merhaba bu sistem için aşşağıdaki 3 model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve aralarında ne fark var bilen aydınlatırsa sevinirim İşlemci : Ryzen 7 9800X3D Anakart : MSI B850 Gaming Plus Wifi Ekran Kartı : Rtx 5070 Ram : Patriot Viper Venom 16GB 6000 MHz CL30 Ssd : Kingston 2TB KC3000...
  11. M

Yardım Üni İçin 30-35k 2.El Oyuncu Laptopu Önerisi

Merhaba hocam rtx4060, 32gb ram, ryzen8845hs işlemcili acer nitro var, az ve temiz kullandım kozmetik 10/10 garantisi devam ediyor 40kya çıkabilirseniz izmirde yardımcı olurum
  12. M

110k Bütçe Hazır Sistem mi Toplama mı ?

F/P olarak daha iyi olduğu kesin ama nvidia istiyorum şuan idareten 5070 alıp kalan parçaları sağlam dizmek gibi bir düşüncem var daha sonra da ekran kartını yükseltirim
  13. M

Düzelttim yanlış olmuş
  14. M

Hocam dediğiniz şuan için mantıklı ama ben şuan en iyi işlemciyi alıp seneye de ekran kartını 5080e yükseltirim diye düşündüm
  15. M

Merhaba 110k bütçem var tek tek toplamayı düşünüyorum indirim bekliyorum 1 hafta içinde çıkmazsa sipariş geçicem. İşlemci : Ryzen 7 9800X3D Anakart : MSI B850 Gaming Plus Wifi Ekran Kartı : Rtx 5070 Ram : Patriot Viper Venom 16GB 6000 MHz CL30 Ssd : Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 Kasa : MSI...
  16. M

Bu Sisteme Bu Para Verilirmi 110bintl

Merhaba hocam bütçemiz arkadaşla aynı sanırım 110k bütçeye ne önerirsiniz
  17. M

Beyler F/P Olarak Değerlendırırmısınız

Kanka kendin indirimsiz tek tek toplasan bile o fiyata çok daha iyi sistem geliyor
  18. M

🔥İndirim Patriot 16gb 6000 Mhz Cl30 Ddr5 Ram 10.327 TL 🔥

A-die olduğunu nereden anlayacağız hocam birde ben MSI B850 GAMING PRO WIFI6E anakart aldım uyumlu mu değil mi nasıl kontrol edebilirim acaba
  19. M

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

9800x3d alınır mı sizce 22bin TL'ye düşmüş ama kutusuz diyor
  20. M

120 Bin Lira Bütçe Pc Toplama Tavsiyesi

Arada çok bir performans veya fiyat farkı yok gibi hocam güç kaynağına bakıcam teşekkürler
Geri