Arama sonuçları: *

• Users: zulavippp
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Hepsiburada İndirim Kuponu Var mı?

bunu alacağım da indirim kuponu varsa verir misiniz https://www.hepsiburada.com/ktc-24-5-h25t7-fhd-ips-200hz-1ms-pm-HBC000078MT98
  2. Z

İncehesap Kutusu Açılan Kulaklık İçin İade Kodu Vermesine Rağmen Para İadesi Yapılır mı

Yetkili Servis OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SAN. VE TİC. AŞ. diyor
  3. Z

İncehesap Kutusu Açılan Kulaklık İçin İade Kodu Vermesine Rağmen Para İadesi Yapılır mı

@yagizjdkg ne diyorsun sen kanka şimdi cevabını bekliyorum
  4. Z

Beyler bazıları hijyenden red yer falan demiş ama tüketici hakem heyeti kararlarına göre sadece kulak içi kulaklıklar hijyene giriyor, kulak üstü modellerde yasal cayma hakkı var. İncehesap da zaten kutu temizse sorun yapmıyormuş. Kartonu falan her şeyi tam gönderdim, pazartesi onaylanır herhalde.
  5. Z

Merhaba arkadaşlar, incehesap üzerinden Gamepower Mihawk oyuncu kulaklığı satın aldım. Ürün bugün elime ulaştı fakat kafama denediğimde çok dar geldi ve aşırı baskı yaptı. Ben de ürünü zarar görmeyecek şekilde kutusuna geri koyup İncehesap üzerinden cayma hakkı kapsamında iade talebi...
  6. Z

Ryzen 5 5500 + RX 580 8gb İçin Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html bunu alıyım mı
  7. Z

hangisini alıyım
  8. Z

güzel olsun pixel olmazsın be hd olsun
  9. Z

Sistem: Ryzen 5 5500, RX 580 8GB, 16GB RAM, MSI A520M-A Pro Bütçe: 3000-4000 TL Monitör önerisi olan var mı? Teşekkürler.
  10. Z

Gamepower Mihawk 7.1 mi Rampage X-Ranger 7.1 mi?

4 kez kulaklık değiştirdim gamepower ranger ve HyperX Cloud 3 Oyuncu Kulaklığı ve havit gamenote h656u ve havit gamenote h2002p
  11. Z

havit H2002P kafama küçük gelip baskı yapmıştı gamepower Mihawk da baskı yapıyor mu
  12. Z

gamepower mihawk alınır mı öneriyorlar çoğu kişi de
  13. Z

Gamepower Mihawk 7.1 ile Rampage X-Ranger 7.1 arasında kaldım. Kullananlar varsa ses kalitesi, mikrofon, konfor ve malzeme kalitesi açısından hangisini önerir?
  14. Z

1500 TL Büyük Kafa İçin Kulak Ağrıtmayacak Kulaklık Önerisi

havit markasını pek beğenmiyorum başka önerecek var mı
  15. Z

1500 TL Büyük Kafa İçin Kulak Ağrıtmayacak Kulaklık Önerisi

mikrofon kalitesi nasıl bunların
Geri