Arama sonuçları: *

• Users: Ellegans
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

110k Bütçe Sistem Nasıl Toplarım

hepsiburada da vs. parça seçilemediği için oralardan çok almak istemiyorum birde genellikle ya anakartı ya sıvı soğutucusu ya da kasası kötü oluyor (özellikle anakartları) daha sonradan bir daha yükseltme parası vs. çok vermek istemiyorum o yüzden toplamak daha mantıklı geliyor ama muhtemelen...
  2. E

Şöyle yapmaya karar verdim: SSD: Kioxia Exceria Plus G4 LVD10Z001TG8 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Ekran Kartı: MSI RTX 5070 TI 16G Ventus 3X OC G507T-16V3C 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı Sıvı Soğutucu: Thermalright Trofeo Vision 360...
  3. E

Peki tek tek alırsam aldığım parçanın bozuk olup olmadığından elimde bir bilgisayar olmadan nasıl emin olacağım? ya aldığımda bozuk gelirse ve ben bu bilgisayarı tahmini 7-8 ayda toplayacağım yani aylar sonra bozuk olduğunu fark edersem bildiğim kadarıyla iade de edemem. Ne yapmam gerekiyor
  4. E

oem almak bende isterim ama ben maximum kullanıyorum ve ona hiç bir site taksit yapmıyor neredeyse
  5. E

Kendim bir sistem toplamak istiyorum fakat aldığım parçanın bozuk olup olmadığından elimde bir bilgisayar olmadn nasıl emin olacağımı bilmiyorum ya aldığımda bozuk gelirse ve ben bu bilgisayarı tahmini 7-8 ayda toplayacağım yani bildiğim kadarıyla iade de edemem. Ne yapmam gerekiyor (ilk kez...
Geri