Arama sonuçları: *

• Users: egocc25
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım Gamepad Alacağım Fakat Kararsız Kaldım

Çok beğeniyorum ama problemleri olduğunu okumuştum belki fabrika hatası ürünler denk gelmiş olabilir her gamepad gibi. Bir de tt max olanı var ps kol dizaynı olan o iyimiş.
  2. E

Evet kablolu 250 kablosuz ise 700 800hz bir değeri var dsx uygulamasından anlık görülebiliyor.Dsx uygulaması var mı sende?Yoksa tavsiye ederim ama ücretli olanı al steamde 280 300lira civarı bişeydi sanırım.
  3. E

Maalesef bağlantı sorunları oluyor bende arada pc ile iletişim problemi yaşadığından oluyormuş mekanik bir arıza değilmiş öyle diyorlar.Gıcırdama çoğu dualsense te var benimkinde de var maalesef ama aşırı değil. Polling rate değeri 800 hz hocam neresi az?😊 Ben de g7 pro düşünüyorum bakalım.
  4. E

Hayırlı olsun güle güle eskit. Ekranda bi anda dualsense i görünce nedendir bilmiyorum bi an sevindim😊 fikrim doğrultusunda olduğu için sanırım.Piyasa çer çöp dolu dikkat etmek lazım.2.kol kesinlikle tavsiye ederim çünkü herzaman bir yedek dayanağımız olmalı.Alırken çok dikkat et youtube da...
  5. E

Aynen katılıyorum şuan elimde xbox 9.nesil,8bitdo ultimate 2c ve daha yeni gamesir supernova aldım üçü de 1ay içinde tuşları bozuldu iadelerle uğraşıyorum.Bu ara süreçte dualsense de aldım yok abi dualsense başka bir dünya haptic maptic geç normal titreşimi bile harika diğerlerinin titreşimi çağ...
Geri