Arama sonuçları: *

• Users: toxicwimm
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Ekran Kartı Anormal Sıcaklık

Akvaryum kasaya geçicem zaten ekran kartının alt kısmında 3 fan olcak işe yarar herhalde
  2. T

Hocam şuanda evde değilim ama furmarkta 84 dereceleri görüyor fanları %100 çalıştıriyor
  3. T

Sigara içmiyorum ve genel olarak hep bu derecelerde aldiğimdan beri 1-2 derece artmıştır belki maksimum ve aktif kullanamıyorum malesef
  4. T

1.5 yıldır takılı içi hiç açılmadı
  5. T

Pny 4070 super verto bir ekran kartım var oyunlarda rtx açık ve full grafiklerde 83 derecelere kadar görmesi normal mi? Çift fanlı bir ekran kartı
  6. T

Bilgisayar Kasasındaki Parçaları Yeni Kasaya Montajlamak

Dimi bende öyle düşündüm ilk aklımdan geçen 500 TL gibi bir fiyatti uğraşmak istemediğim için ama 3500 ne hocam bir de 3-4 yer aynı fiyatı diyor 3000 ile 3500 arası anlamadım ben bu ekosistemi
  7. T

Artık deneyim olur ne yapalım tıkandığım yerde yeni bi forum açarım artık
  8. T

Hocam şimdi şöyle bi kaç defa fan takmışlığım yada ekran kartı sök çıkar yapmışlığım var yani bilemiyorum ne kadar yapabilceğimi
  9. T

Sağol fikrin için ortalama ne kadar sürer bu işlem
  10. T

Öneri F/P Mouse Önerisi Bir Kaç Model

Bencede atk A9 ondan sonra superlight zaten
  11. T

İşte yapabilirsem öyle düşünüyorum çok para çünkü ama ne kadar zaman alır ve yapabilirmiyim emin değilim ondan fikir almak istedim hani dikkat etmem gereken bir kısım varmı YouTube da içerik bulamadım çünkü detaylı
  12. T

Yeni bir bilgisayar kasası alacağım şuanki kasamdaki parçaları yeni kasama tek başıma montajlıyabilirmiyim? Bilgisayarcılar bunun için 3.500TL para istiyor bende de o kadar bütçe yok kasa alacağım için fikirlerinizi merak ediyorum
Geri