Arama sonuçları: *

• Users: muwtlu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. muwtlu

Yardım Gençer Gaming DA-C hazır kasa sistem siparişi

aga sabahtan beri sistemi almaya çalışıyorumşu ürün stokta yok bu ürün stokta yok. 19:00 20:00 ve 21:00 olmak üzere 3 satış açılışında denedim üçünde de stokta stokta yok diyor bu kadar bilindik ve tanınan bir youtuber ile sistem çıkaracaksanız sitenizide ona göre düzenlemeniz lazım yazık yazık...
  2. muwtlu

C# switc-case kullanarak matematik metodu kullanma.

ne farkı var ki?
  3. muwtlu

sorun orada değil, switch komutunu açtıktan sonrası sıkıntılı.
  4. muwtlu

daha 1. sınıfım o yüzden pek anlamıyorum . kodları yazabilirmisin ? 1642704039 1642704142 aslında Math.Sqrt metodunu yazdım case 'e hata veriyor. 1642704773 BU ŞEKİLDE
  5. muwtlu

Öncelikle Merhaba Bilgisayar Programcılığı okuyorum yarın nesne tabanlı programlama dan büte gireceğim de finaldeki bi soruya aklım takıldı ve hala kodları yazarken hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim . SORU= switch-case komutu ile matematik metodları kullanarak (ör= Math.Sqrt) x ve y...
  6. muwtlu

Asus rog rx470 bios sifirlama

Arkadaşlar merhaba elimde bulunan Asus rog rx470 4gb ekran kartima yanlışlıkla yanlış bir bios yuklemesi sonucu görüntü alamıyorum nasıl düzeltebilirim yardımci olabilirmisiniz lütfen?
  7. muwtlu

Dahili ekran kartı nedir

dahili ekran kartı olan anakart mı var ?? benim bildiğim dahili ekran kartı olan işlemciler oluyor ama :-D
  8. muwtlu

psu lazım bu pcye göre

bütçe açısından sıkıntı yoksa gayet iyi bir PSU
  9. muwtlu

Masanın etrafına rgb led döşemek

ucuza güzel bir görüntü elde edebilrsin ama benim yaptığım gibi led in ucunu psu ya bağlamaya falan çalışma pc yi yakarsın :-D
  10. muwtlu

psu lazım bu pcye göre

80+ 600W Yeterli Olacaktır .
  11. muwtlu

advanced systemcare zararlımı

gereksiz ek programlar kurabiliyor o açıdan sinirini bozabilir . bence bi faydası da yok zaten :-D
  12. muwtlu

Driver booster nasıldır bi yazarmısınız

sistem sistemdir bro işini şansa atmaya ne gerek var :-D
  13. muwtlu

Amarikanın sınırsız para basması

öncelikle benim derdim foruma gelip millete klavye erkekliği taslamak falan değil . bak aynı hatamı nazik ve anlaşılır bir şekilde uyaran insanlarda varmış değilmi ?? kendisinin yaptığı hata. bu arada o atar yaptığın kişi karşına gelse kaçacak yer ararsın demişsin hayırdır beni tanıdığın ne...
  14. muwtlu

Driver booster nasıldır bi yazarmısınız

driver leri manuel kurmak güncellik ve stabilite açısından herzaman daha iyidir driver booster bazen sisteme eski driverleri kurabiliyor
  15. muwtlu

Hangi ekran kartını almalıyım ?

buradaki kartlar arasından en yüksek performans alabileceğin kart rx590 olur . 1600629205 içinden geçersin kardeşim.
  16. muwtlu

Yardım İncehesap kargo durumu

anladığım kadarıya gaming gecesinden almışsın. bende 2 hafta önce ram almıştım gaming gecesinden sıkıntı etme pazartesi kargoya verip sistemdeki durumunu güncelliyorlar.
  17. muwtlu

Oyuncu bilgisayari icin intelden mi amd den mi kullaniyim islemciyi

oyun için tek çekirdekte intel hala amd den daha iyi performans veriyor .
  18. muwtlu

Gpunun daha fazla kullanılmasını nasıl sağlarım

çözünürlüğü ve oyun grafik ayarlarını yükseltebilirsin
  19. muwtlu

Amarikanın sınırsız para basması

uztama işine bak
  20. muwtlu

Çözüldü✓ Toplama PC Yardım destek

80+ 500w psu yeterli olacaktır ek olarak ssd ekleyebilirsin sistemin akıcılığını farkettirir
Geri