Arama sonuçları: *

• Users: mebusra
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mebusra

Beyaz Köşeli Kasa Tavsiyeleri

Kasa dış aksamı için Max 10 bin kasanın içine 70 bin civarı.
  2. mebusra

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim🙏
  3. mebusra

Kasa için 60 k bütçem var ama gördüğüm fiyatlardan dolayı bütçemi 70 k ya zorlayacağım. Ekran kartı olarak hem beyaz hem 16 GB olanlardan en mantıklısı Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16G sanırım bu konuda da öneriler bekliyorum🙏 Ekran kartından kalan miktara kasa, işlemci, anakart, ram, SSD...
  4. mebusra

Anakart MSI b650M İşlemci AMD ryzen 5 7500x3d tray İşlemci olarak daha uygun fiyatlılarda oyun için kullanılacak bir PC için iş görür mü ona da karar veremedim henüz. Oyunlarda ön bellek hızı 96 olmalı deniyor diye o özelliklerde en uygun bunu bulabildim. Anakart işlemci uyumu doğru mu onu da...
  5. mebusra

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Aslında hyte touch snow white beğenmiştim ekranlı olduğu için ama çok pahalı geldi bu yüzden elemiştim. Sizin önerdiğiniz kasa hem ekranlı hem köşeli hem fiyat olarak hyte dan daha uygun.🙏 Daha kompakt bir kasa tavsiye ederim derken hangi kasalardan...
  6. mebusra

Arkadaşlar merhaba. Kızıma (mecburen beyaz🤷‍♀️)sistem toplamak istiyorum. MSI mag pano 100R PZ modeli köşeli olmasından dolayı çok hoşuma gitti. Bu tip kasa başka markalarda da var mı? Hyte y70 white harici bulamadım ben. MSI mag pano 100R PZ hakkında düşüncelerinizi ve benzer kasalar hakkında...
Geri