Arama sonuçları: *

• Users: eaglecv
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Kablosuz Kulaklık Önerisi

aldığımdan beri baya düşürdüm masanın üstün sert zemine 60-70 cm yüksekten vs herhangibir sorun yok ne seste ne kulaklığın iskeletinde sağlam gayet beni tatmin etti ekstra kulak pedleri flnda değişiyor zaten internette her yerde bulabilirsin 1781820050 kanka sen void modeline alışmışsın...
  2. E

Yardım Ryzen 5 7500f R23 Testi Yaparken Kapanıyor

senin o yaşadığın durum yüzde doksan idareten taktığın o rampage 600w psu yüzünden oluyor voltaj ayarıyla falan hiç alakası yok cinebench testi işlemciyi sonuna kadar zorlarken psu prizden anlık yüksek güç çekmeye çalışıyor rampage gibi kalitesiz güç kaynakları da yük altına girince stabil...
  3. E

https://amzn.eu/d/0hJSLchn gönderici satıcı direk amazon burdan alırsan kafan rahat olsun aracı satıcı değil bilgisayara bağlıyken aynı anda telefonada bağlı kalıyor atıyorum biri aradı pcdeki sesi kapatıp telefona geçiyor
  4. E

2 senedir nova 5 kullanıyorum 7000 tl sınırında geziyor bunun da mikrofonu gövdenin içine tamamen girip kayboluyor dışarıda fazlalık yapmıyor mobil uygulaması falan da var fps oyunlarında ses kasmak için özel ekolayzır ayarları hazır geliyor kafa bandı da çok rahattır uzun saatler üzmez...
  5. E

Hangi Monitörü Almalıyım ?

igabyte gs27qa modeli şu an 7500 tl civarında satılıyor 27 inç 2K çözünürlük 180hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi var ips paneliyle rekabetçide akarsın bütçeyi de zorlamaz aoc q27g4xf modeli 9200 tl civarı 27 inç 2K çözünürlük 180hz yenileme hızı ve 0.5ms tepki süresi sunuyor renk derinliği...
  6. E

Mouse Tavsiye Öneri.

Kullanım sıklığına göre 6 ay ile 1 yıl arasında o yuvalar hafiften bollaşmaya başladığı an en ufak tıklamada temassızlık yaşarsın budur Sürekli sök tak yapılan her metal pin ve plastik yuva zamanla genişler ve gevşer Bu işin matematiği fizik kuralı yani canın sıkıldıkça o switchleri oradan pıt...
  7. E

Hangi Monitörü Almalıyım ?

Çözünürlük olarak kesinlikle 2K yani 1440p bakmalısın 5060ti 16 gb zaten bunun için var Ekran kartının o 16 gb hafızası 2K çözünürlükte simülasyon oyunlarında grafik kalitesini sonuna kadar köklemeni sağlar 1080p alırsan o sisteme hakaret edersin işlemciye gereksiz yük biner Panel tipi net IPS...
  8. E

Mouse Tavsiye Öneri.

4 ayda zaten sorun olmaz değiştirme olayını söyledin uzun kullanım olması gerekli bunun içinde
  9. E

Mouse Tavsiye Öneri.

hocam yukarıda detaylı açıkladım onu tekrar okursanız daha iyi olur biraz kişisel kullanımla alakalı 1781817675 Bunun hot swap yani switch değiştirme olayı tamamen göz boyama iki gün sonra o switchlerin takıldığı yuvalar gevşiyor lehim falan olmadığı için temassızlık yapmaya başlıyor çift...
  10. E

Mouse Tavsiye Öneri.

ATk blazing sky ghost kullanıyorum 1 aydır çok memnunum en beni tavlayan özelliğide aşşırı hafif olması bütceni birsz daha zorlaya bilirsen kesinlikle öneririm 1781816583 net bir şekilde VGN Dragonfly F2 Master Ultra derim çünkü o fare teknoloji olarak şu an çok daha güncel sensör kalitesi...
  11. E

Mouse Tavsiye Öneri.

Wraith zaten bu ATK markasının resmi distribütörü yani oradan almak en mantıklısı garanti falan konusunda hiç sıkıntı yaşamaz güvenilirdir patlamaz forumda şikayet okudum fakat ben hiç öylr sorunlar yaşamadım genelde kargo vs vs gibi sorunlar gördüm şikayetlerde Gelelim farelere ATK Blazing Sky...
  12. E

Iem Kulaklık Önerir Misiniz?

500 ile 900 lira arası bütçede Tangzu Waner SG bakabilirsin Vokalleri ve enstrümanları harika verir çok keyifli kulaklıktırüzmez. 1500 ile 3500 lira arasında Truthear Hexa tam sana göre Şarkıyı stüdyoda kaydedildiği gibi en doğal ve tertemiz haliyle duyarsın Alternatif olarak basları biraz daha...
  13. E

Iem Kulaklık Önerir Misiniz?

bütce nedir ona göre öneride bulunayım?
  14. E

6000-7000tl Arası Anakart Önerisi

Yaşadığın sorun büyük ihtimalle RAM uyumluluğundan kaynaklanıyor. Çünkü A620M-B ile sıkıntı yaşamazken iki farklı B850 anakartta aynı memory training olayını yaşaman biraz ona işaret ediyor. Ben olsam sırf B850 diye tekrar maceraya girmezdim. Ryzen 5 7500F için zaten sağlam bir B650 işini...
  15. E

Lenovo Loq 15ahp10 24 GB 51kye Alinir mi?

LOQ 15AHP10, i5 13450HX’li 15IRX’ten işlemci tarafında bi tık daha güçlü diyebiliriz ama öyle uçurum fark yok. Oyunlarda ekran kartı aynıysa aradaki FPS farkını çoğu zaman hissetmezsin bile. Fiyat farkı çok değilse Ryzen’lı olan alınır, hem biraz daha serin çalışıyor hem de yeni nesil. Ama sırf...
  16. E

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

niye geriliyonki gta 6 çıkınca 20 fps oynarsın sen
  17. E

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

sadece oyun için kullanıcaksanız ben ps5 pro alın o para
  18. E

Gta 6 İçin Ps5 Pro Alınır mı?

boşa harcicak paran varsa al kenarda dursun ama 2028 ps6 çıkış olcağını okudum birkaç yerde
  19. E

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

en iyisni yapmışsın alüminyum kasadan çok şikayetciyim baksana pil sağlığına daha yeni cihaz ısınmamış oyun oynanmamış cihaz
  20. E

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

alüminyum kasa berbat ve rezilbir kasa applenınki öyle en ufak şeyde çizilip zarar görüp boyası kalkıyor kasım 2025 de aldım pil sağlığım 98 düşmüş çok hızlı bir düşüş değilmi ve telefonda oyun oynamıyorum bi ısınma yaşanmıyor
Geri