Arama sonuçları: *

• Users: ByNavr0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Topladıgım Bilgisayarı Yorumlarmısınız

Evet dediğin doğru 4060 ve 4060 ti arasında bir kart 5060 die yanlış hatirlamisim Gönül isterdi 9950x almayı bütçe buna yetti kötü bir islemcimi
  2. B

Dostum benim aciklamami iyice okudunmu acaba farm yapicam dedim grafiği düşük olan bir oyunda farm yapicam ve buna çok çekirdekli bir işlemci lazım die aciklamami yaptım 1786649373 Kesinlikle katılıyorum çok yüksek performansta oyun oynamayan herkesi çok rahat idare edebilecek f/p bir kart...
  3. B

Bence güzel ve bütçe dostu bir kart
  4. B

Yapicagim işte yok ve olsada şuan için bu kartın acamayacagi bir oyun varmı 4060ti ile eşdeğer bütün karşılaştırmalar da kafa kafaya olan bir kart çok yüksek grafikte oyun oynamıyorum oynasamda neden herkes bu karta bukadar on yargılı
  5. B

. Teşekkürler iyi dilekleriniz için yapicagim işte ekran kartının pek önemi olmadigi için bütçeyi işlemci ve ram lere ayırdım
  6. B

Ekrankarti bence iyi b580 ekran kartını çok inceleyin ve 5060 ile kafa kafaya Rami 32 yapmak daha mantıklı geldi
  7. B

Topladigim Sistem Nasıl Yorumlarınızı Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1,5 - 2 aydır üzerinde çalıştığım bilgisayarımın son siparişlerini de verdim, geriye sadece parçaları toplamak kaldı. Bu bilgisayarda ek kazanç sağlamak amacıyla multi-client (çoklu istemci) oyunlarda farm yapacağım. Bu yüzden terciğimi çok çekirdekli bir işlemciden...
  8. B

dier parçaların hepsi sifir taksitle almak daha mantıklı geldi
  9. B

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1,5 - 2 aydır üzerinde çalıştığım bilgisayarımın son siparişlerini de verdim, geriye sadece parçaları toplamak kaldı. Bu bilgisayarda ek kazanç sağlamak amacıyla multi-client (çoklu istemci) oyunlarda farm yapacağım. Bu yüzden terciğimi çok çekirdekli bir işlemciden...
  10. B

🔥İndirim 🔴 Bim Aktüel - 18 Ağustos - Proteinocean Ürünleri

Hangi markayı önerirsin acaba
  11. B

Segotep Mu Th6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu

Merhaba https://www.incehesap.com/segotep-mu-th6-siyah-2x120mm-argb-hava-sogutucu-fiyati-78287/ incehesapta indirime girmiş rayzen 9 9900x için düşünüyorum alınır mı? sizce aslında iki soğutucu arasında kaldım dieride...
  12. B

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

kesinlikle dalga geçiyorlar başkada bir açıklaması yok
  13. B

10.999,00 TL----Corsaır 16gb Vengeance 6000mhz Cl36 Ddr5 Xmp/Expo Single Kit Ram

ulen heycan yaptım iyi mi?
  14. B

❌İndirim Bitti! Gamepower Nama Kablosuz Mekanik Klavye ₺1699

Böyle bir klavye yapıyorsun tuşlar saydam değil çok saçma değil mi ya saydım istemeyen müşteriler mi var acaba tuhaf
  15. B

Thermalright Assassin X 120 Refined Se ARGB Black 919,08tl

Intel uyumlu dikkat
  16. B

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 6400mt/S Cl32 Ram- 18200 TL

Ram işlemci indirimleri hiç olmadı bu aralar varmı bir Havadis bu parçalarla ilgili
  17. B

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 6400mt/S Cl32 Ram- 18200 TL

Yazana kadar alsaydın keşke bitti stok :)
  18. B

❌İndirim Bitti! Segotep K6 Se 120 Mm İşlemci Soğutucu Intel 499 TL

Haklisin sanırım zaten işlemcide kesin belli deil belki 9900x de alabilirim
Geri