Arama sonuçları: *

• Users: xicon1tap
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

Sistem Topluyorum Tavsiyeye İhtiyacım Var.

hocam ram olabilir de gpunun saglam olup olmadıgını anlayabilir miyim bilmiyorum ne bileyim mining falan yapılıp yapılmadıgını falan testlerde görebiliyo muyuz. bir de hocam monitöru ikinci el almak mantıklı mı sizce, dead pixel ve ghosting testlerinde bi sorun cıkmadıktan sonra alınmaz mı...
  2. X

7800 cok saglam cpu hocam biliyorum da 15k yani pahalı epey, pcyi bi toplayayım olur da fırsatım olursa degimeyi düsünüyorum zaten 7500/7800x3d ile. cpu henüz kargoda zaten iade de edebilirim o problem degil ama bütcemi asar 7800 alırsam. valoda 1k 500-700 fps veriyor zaten ya 7500 f de hocam ki...
  3. X

Anakartı neden değişmemi söylediniz hocam? Hocam pcde %95 valorant oynayacağım internet kafede oynayarak immo3 eloda takılıyorum her sezon, hedefim direkt pcyi alıp radyant olmak. O yüzden 5060 işimi görür diyorum, ama 9060 xt almak mantıklı diyorsanız onu da düşünebilirim açıkçası. Parçalar...
  4. X

Merhabalar dostlar, öncelikle 20 yaşındayım ve sonunda kendi sistemimi topluyorum şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım isteyen herkese nasip olur. Daha önce sistem toplamadım ilk defa topluyorum o yüzden günlerdir araştırıyorum ve parçaların uyumluluğunu öğrenmeye çalışıyorum. Açıkçası OEM de...
Geri