Arama sonuçları: *

• Users: alex45025
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀 (Etiket Yorum Güncellemesi)

İstanbul konusunda çok tartışmalı bir şey
  2. A

2027-2028 Fiyatları Hakkında

Ona uygun yeni bir şey tasarlayıp üretmek bir seçenek? Ayrıca yznin yeni çiiplere ihtiyaç duyucağı gerçeği var kuantum teknolojilerine yatırım yapmakta bir seçenek?
  3. A

Yapay zekanın bahand olduğunu çok duydum pek çok şirket sanırım bu işi halletmiş
  4. A

Araştırma yaptığımda bazı yerlerde 2027de yazında bir rahatlama olabilir diye görüyordum (malum iran savaşı öncesinde baktım) savaş bittikten sonrasında fiyatlar büyük oranda düşer ve eski haline gelir mi? Malum Türk esnafı ve 2. Elcileri bu konuda pek hevesli değiller gerçi ama merak ediyorum...
  5. A

Fiyat Artışı Hakkında

Vergi bu işin %1i eder etmez ne anlatıyon a
  6. A

Fiyat Artışı Hakkında

9070xt bile eylülün başında 35-36k civarında iken şimdi 46klara kadar dayanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu fiyatlar sizce düşer mi?
  7. A

Dfs Bilgisayar Hakkında

Hortlatmış mı oluyorum bu durumu bilmiyorum ancak pek çok olumsuz yorum görüyorum bu satıcı hakkında Ondan ürün almalı mıyız tercih edebilir miyiz?
  8. A

Kampanya Ürünü Hakkındaki Düşünceleriniz

https://www.sinerji.gen.tr/kingston-16gb-beast-black-6000mhz-cl30-ddr5-ram-gigabyte-b840m-h-7200mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-avantajli-paket-p-58665 Teklif süreli duruyor ama f/p gibi duruyor siz ne düşünüyorsunuz?
  9. A

Hangi Üniversitede Okuyorsunuz ve Tavsiye Edermisiniz

Uluslararası ilişkiler okuyan var mı? Neler tavsiye eder okucak kişiye?
  10. A

Cyberpunk 2077 2k Ultra Ayarlar Değerler Nasıl?

Reis ekran kartı nedir?
  11. A

🔥İndirim Lenovo Lp5 5.0 Bluetooth Kulaklık 543 TL

Test eden var mı tavsiye eder mi??
  12. A

60-65k Arası Laptop Önerisi?

Açıkçası o uzun zamandan beri bekliyordu bundan ötürü daha birazdaha bekler mi bilmiyorum ancak ne kadar indirime girer ki? Ve evet +16 gb ek olarak alınması çok işe yarar bugün 16 zor yetiyor adeta
  13. A

asus tuf a16 ryzen 7 260 rtx 5060 bunu almayı düşünüyorduda indirime ne zaman girerdi ki?
  14. A

Maalesef max bütçe 65ti arkadaşım için bakıyorduk. 2k özellikle aramıyoruz
  15. A

8gb vram az değil mi özellikle pek çok yeni oyun için? Birde ekran kartlarında watt değerine bakmalıyım değil mi?
  16. A

60-65 arası öneri var mı bildiğiniz f/p odaklı?
  17. A

Hazır Sistem Hakkında Yardım 2

5070li bakmadıysak vardır bi bildiğimiz kardeşim zaten sizin kafaya göre 9070xt 5070 ile eşdeğer seviyede o yüzden 5070 ti gibi şeyler tercih edilmeli 9070li sistemlerde. Ki 9070li seçmedim bütçe yetersizliği oluşuyor diye
  18. A

Hazır Sistem Hakkında Yardım 2

https://www.incehesap.com/omega-infinity-oem-paket-fiyati-76022/?srsltid=AfmBOopahBlCwTZjTNjbgVJiR0SX0XOLlv5j-DkNryZljk7BuH3Mw8a3 https://www.incehesap.com/gigabyte-gs27qa-27-180hz-1ms-hdr-ready-2k-qhd-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-87372/?utm_source=chatgpt.com Bu ikili hakkındaki...
Geri