Arama sonuçları: *

• Users: yavuzars
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

❌İndirim Bitti! Schitec 60w Type-C To Type-C Data ve Hızlı Şarj Kablosu 6 TL

30 tane alıcaktım stok bitti sepette uyarı verdi 0 yazıyor
  2. Y

Masamı Siyah Yapmak İstiyorum

Merhaba arkadaşlar masam 160x60 beyaz 1 hafta içinde siyah bir sistem dizicem masamı siyah yapmak istiyorum üstüne kaplama çekmeyi düşündüm fakat bunun hakkında i tecrübem yok hissiyatı nasıl olur soyulur mu diye acaba konu hakkında bana fikir verebilecek tecrübeli arkadaşlar varmıdır
  3. Y

valla amazon hesabına giriş yapıp adres girmeye çok üşeniyorum şuan :)
  4. Y

iptal gelmezse haber edinde 30 tane çekelim
  5. Y

🔥İndirim MSI 1tb M450 Gen4 Nvme M.2 2280 SSD 3400mb Okuma / 2400mb Yazma 6.599,00₺

aslında fiyat kötü değil yanlış bakmadıysam bu ssd içinde dram yok hmb teknolojisi var en kötü 1 tb 4.0 olan ssdlerde 8.500 den başlıyor bunun fiyatı o şekil bakınca hiçte fena değil ama sitesinde yazmamış hmb var AI var dedi
  6. Y

🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 18.974₺ 6 Taksit İmkanı

alınır mı ilk defa böyle bir marka gördüm bide cl38 olması teretdüdte bırakıyor
  7. Y

🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

evet hocam stok güncellenip kampanya fiyatı olucak
  8. Y

Kasadan Gelen Kalın Bir Ses Oluyor

kullandığın monitör nedir monitörden kaynaklanma ihtimalide var belkide hiç bilgisayarlık bir sorun sesin gelme sebebide oyun donduğu için oyundaki sana gelen son ses hep tekrar ediyordur
Geri