Arama sonuçları: *

• Users: SKD|Life
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

PC Toplama Tavsiye 80-85k

çok bilgili değilim ama elimden geldiğince yardımcı olayim normalde 9070xt al 36k ya derdim indirime giriyor ama rander düşünüyordan nvidia daha iyi olabilir. Şuan güncel olarak işlemci r7 9700x olabilir güzel bi işlemci ama dersen çok çok fps oynamam 7700x gibi bişeyler düşünebilirsin. Ekran...
  2. S

Max 3.5k Ya Kasa Önerisi

Game in game dream de fan hızını kontrol edebiliyor muyum asus uygulamasından veya bios üzerinden, sabit hız olarak değil mesela 70° de %80 hızda çalılsın gibi olan tabloyu
  3. S

Max 3.5k Ya Kasa Önerisi

3500 tl bütçeyi geçmek istemiyorum ama 4k ya değerse değerlendiririm. Matx anakart kullanacağım,atx psu kullanacağım, en az 330mm ekran kartı desteğine ihtiyacım var ve 360mm sıvı soğutma kullanacağım ama sorunum şu sıvı soğutmamda aynı zamanda kalın yanlış hatırlamıyorsam radyatör+fan 65mm gibi...
  4. S

PC Toplama Tavsiye 80-85k

Bu bütçe sadece kasa için mi yoksa monitör de bu bütçeye dahil mi
  5. S

3 K Bütçe İşlemci Soğutucu

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-enermax-liqmaxflo-elc-lmf360t-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284998.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gclid=CjwKCAjwkaXUBhASEiwAZI3ds_e0NdxXbVhe6NBhLCV3Tl0lcZjHh1Pfg36g0MLH31aB-rOncTO-ARoCCTUQAvD_BwE Sağlam bende aldım ama...
  6. S

İndirim Takibi İçin Telegram Kanallarına İhtiyacım Var

Anlık indirim yakalamak için telegram kanalları arıyorum ama hiçbir fikrim yok hangi kanallar var anlık indirim takibi için
  7. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Nasıl yani ben çok araştırdım game in game dream de fan hızını ayarlayamadığım sonucuna varmıştım
  8. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Abim marka güzel ve kaliteli onu biliyorum ama internette modelle ilgili ne adam gibi bilgi var nede ürünün platformlarda değerlendirmesi veya satıcıya sorulan sorusu yok o yüzden güvenemedim ve dediğim gibi pwm için 4 pin kablo var mı yok mu onu bile bilmiyorum şuan bilgi yok
  9. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Evet o kadayıda düşündüm ama başka sitelerde pahalı şuan next alpha elite diye kasa var ona bi bakıyorum
  10. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Öyle yapmak için kasaya 4 pin kablo takman gerekiyor oda fanlarda olması gerek direkmen araştırdığıma göre o kablo yok sadece 3 pin argb kablosu var
  11. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Zoko nun kendi resmi sitesinde taksit imkanları nasıl peki bulamıyorum çünkü 1787170881 Ordan baktım zaten ne yorumu var nede sorusu epeyde felanda çok bi bilgi yok pwm için 4 pin kablosu var mı yok mu onuda bulamadım
  12. S

Bu Sistem Alınır mı ? Önerilere Açığım.

Kral şu kadar söyliyim arada bi bu aralar sık oluyor hatta vatanda indirim oluyor markaya çok takılma 36k ya 9070xt bulabilirsin hatta söyle diyim bu son gelen zamlardan hemen önce piyasası 38k idi 9070xt nin ben vatandan indirim yakaladım xfx 9070xt yi 30k ya aldım şuan bu giyat zor ama 36k ya...
  13. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Vento sağlam marka ama ne satıcı güven verdi nede kasa hakkında başka yerlerde bilgi bulabildim güvenemedim
  14. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

Onu alacaktım ama onda dediğim pwm yok yani fan hızını ayarlayamıyorsun o yüzden vazgeçtim gibi
  15. S

Max 3.5k Kasa Önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-enermax-liqmaxflo-elc-lmf360t-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284998.html Bu sıvı soğutucuyu aldım ve en az 330mm ekran kartı alanı olan kasaya ihtiyacım var.Matx anakart kullanacağım. 4 pin pwm kablosu olması benim için önemli...
  16. S

Bu Kasayı Almalı Mıyım?

Tuştan fan hızını nasıl ayarlıyorsun pwm den kastığım o
  17. S

Bu Kasayı Almalı Mıyım?

Game in game dream kasasınj almayı düşünüyorum ama pwm özelliği var mı yok mu bilmiyorum sizce almalı mıyım, pwm hakkında bilginiz var mı fanları kontrol edebiliyor muyum anakart üzerinden?
  18. S

4 Bin TL Bütce Kasa Önerisi?

Bunuda gördüm ama bu modelde fan yok özelliklerinde yazıyor
  19. S

4 Bin TL Bütce Kasa Önerisi?

Güncel piyasada biraz bütçemi aşıyor başka önerin olur mu hocam
  20. S

Bu Kasayı Almalı Mıyım?

https://app.hb.biz/FXyGrQiheTVq Bu kasayı almalı mıyım hava akışı felan nasıl veya bu bütçelerde alabileceğim kasa ne var? en az 330mm ekran kartı desteği gerekli önerilere açığım
Geri