Arama sonuçları: *

• Users: samuelo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ İzoly Hazır Sistem Alınır mı?

hangisi kral o link var mı
  2. S

tamamdır cuma günü bakarım ona
  3. S

Toplam 30k bütçem var hocam.
  4. S

ne demek aabi aydınlat beni bilmiyorum
  5. S

4. Maddede yazıyor.
  6. S

enucuzsistem sitesi güvenilir mi ? 1782293341 oem paketler dahil değilmiş toplama şekilde mi alıyoruz gaming gecesinde?
  7. S

ram ve ssd yok diyor ekleyince 30 u aşıyor fiyat.
  8. S

teşekkür ederim tavsiye sistem önerisi varsa alabilirim.
  9. S

Kardeşim bilsen de bir bilene sor demişler bu forumun da amacı bu değil mi zaten sorun ne ? Cuma ne olacak bu arada ?
  10. S

Laptop mu mantıklı olur bu bütçeye masaüstü mü ofis için sizce hali hazırda laptop kullanıyorum o yüzden masaüstü tercih ettim. 1782290618 Diğer sistemlere nazaran özellikleri iyi gibi geldi gözüme sizce bu fiyata hangi sistem alınabilir laptop da olabilir. Huawei matebook D16 modeline baktım...
  11. S

öncelikle link için tşk ancak sıfır ürün düşünüyorum ve toplamakla uğraşmak istemiyorum o nedenle hazır sistem veya laptop tavsiye verirseniz memnun olurum teşekkürler.
  12. S

Ne alabilirim alternatif olarak laptop mantıklı olur mu masaüstü mü almalıyım
  13. S

https://izoly.com/izoly-rv619-x-i5-12400-16gb-512gb-ssd-22-masaustu-bilgisayar/?srsltid=AfmBOopRBRuc313sASR7aemViycpajbqesXFv5L3GbenUvVU6qSuE6d1 Arkadaşlar ofiste kullanmak üzere bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçe 25-30k arası bu bilgisayarı buldum alınır mı yoksa bu bütçeye daha iyi...
Geri