Arama sonuçları: *

• Users: esquivom
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Öneri Am5 F/P Atx Anakart Önerisi

fiyat 11 e çıkınca gözüm x870e ye kayıyor çünkü 12kya geçen vatan gece indirimlerinde x870e gaming max wifi satıyodu 1782486252 alüminyum demeyin bana 😀 bir tane asus laptopum vardı alüminyum kasa tam yükte alev atıyodu😀
  2. E

bu anakartı neden almalıyım bana diğerlerine kıyasla sebeplerini söyler misin? ben dün 9k ya asus b650e max gaming wifi almaya kararlıydım
  3. E

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a1250gs-pcie5-1250w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html 1782481494 gigabyte fiyat güzel ama taksit sıkıntı peşin fiyatına minimum 6 ama 9 olursa çok daha iyi olur
  4. E

colorful ürünlerini görsel olarak beğeniyorum güzel ürün çıkartıyolar fakat yazılımsal olarak pek yorumlarda iyi şeyler görmedim o yüzden ön yargılıyım
  5. E

psuyu alırken de senin psu rehberine bakarak almıştım eyvallah 🙂
  6. E

Yardım Asus B650e Max Gaming Wifi Hakkında Yardım

detaylı anlatımın için teşekkürler yani anladığım kadarıyla m2_1 gen5 m2_2 gen4 ssd takarsam hız kaybı yaşamadan performans alırım?
  7. E

görüntüye kaliteye önem veriyosan yapamazsın 🙂
  8. E

ya biliyo musun bi aralar aynı düşüncedeydim gidip x870e ye 13 14k basıcaktım böyle düşünerek ama sonradan dedim ki napıyorum o da işimi görüyo bu da hani yapacağım şeyler belli oyun falan takılıcam ekstra bir karta ihtiyacım yok o yüzden fp olsun işimi görsün düşüncesindeyim artık
  9. E

b850-e güzel duruyor düşüneceğim teşekkürler
  10. E

cevap için teşekkürler bütçemi aşıyor
  11. E

ai x8e bir düşürür bir düşürmez diyor kimisi cpu altındaki m2 slotuna gen5 ssd tak m2_2 slotu her zaman boş olmalı gen4 ssdyi de m_3 slotuna tak diyor bu şekilde hızlar düşmez diyor başka bir ai bu anakart için m2_2 slotuna konudaki anakart için gen4 tak sorun olmaz diyor kafam allak bullak oldu
  12. E

Bütçe 8-10k ATX AM5 marka olarak MSI-ASUS-GIGABYTE pcie 5.0 x16 gpu destekli 1 gen5 ssd slot vrm soğutması 7800x3d için yeterli olan -burası çok önemli- 1 gen5 ssd ve 1 gen4 ssd takacağım gpu x8 e düşürmeyen ssd hızlarını düşürmeyen bir anakart önerin lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
  13. E

bu ai bilgisi mi yoksa videolu bir test var mı gerçekten alırken emin olarak almak istiyorum konuyla alakalı video varsa link atabilir misin teşekkürler
  14. E

cpu 7800x3d gpu 9070xt 1 gen5 ssd 1 gen4 ssd (sonrasından ilave takacağım) bu anakartı alırsam ekran kartım x8 e düşer mi? ssdlerde hız düşme problemi yaşar mıyım? bilen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ürün linki...
Geri