Arama sonuçları: *

• Users: gangonur
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

..

Özür dilerim bütün yetkililerden
  2. G

2 Günde Ayt Kimyanın Çoğusunu Bitireceğim

Kankam 48 saat diyorsunuz net biter videolar 18 saat falan total
  3. G

..

Vazgeçtim yazmaktan
  4. G

Arkadaşlar başaramadım denge hariç bitti denge yetişmedi pajahajajaj 1787861332 Ama denge hariç herşeyi bitirdim yani basitti bro 😎😎 1787861573 2 gün uğraşsam organik kimyayı bitiririm kankam günde 12 saat çalışsam 4 gün ediyo 2 gün dediğin 48 saat çok rahat bitiririm brom
  5. G

ama gerçekten çoğu şeyi unuttum ama hızlı hatırlarım sanırm ve dengenin yarısı eksik
  6. G

Arkadaşlar 2 günde ayt kimyanın yarısını bitireceğim ve kendime inanıyorum ve yapacağımda 1 soru bankasından çözcem ve 1 konu anlatımı kitabından dinlicem ve sonra bütün o konulardan çıkmış soruları çözcem çözdüğüm soruların %70 den fazlası doğru ise başarmış sayıcağım kendimi ve ne yaptığımı da...
  7. G

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

Ben forumun hitmakerıyım
  8. G

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

Gerçekten nasılsınız merak ediyorum napıyosunuz hayat nası gidiyor?
  9. G

Hangi Şehirde Yaşamak İsterdiz???

HADİ SEÇİN BAKALIM ??
  10. G

Yazın Trigonometri 2 Bitirilmelimi

Aga şuan tyt netleri 80-85 civarı sence kalan zamanda 110 tyt 75 ayt yapılır mı?
  11. G

Ne ltisi kanka dalgamı geçiyosun
  12. G

Arkadaşlar matematiği seviyom harbi trigo 1 bitti 2 test kitabından bütün soruları çözdüm şimdi trigo 2 ye geçiyimmi sizce yoksa 12. Sınıfta öğretmenlerimle mi bitiriyim ? Günde 4 saat falan ayt mata vermeye çalışıyorum
  13. G

En Güzel Kızlar Nasıl?

Ayıp oldu 1787380820 Eğlencesine açıyorum öyle konu anket falan
  14. G

Hangi Ülkede Yaşamak İsterdin?

Dünya benim için = Avrupa + Kuzey Amerika + Orda Doğu
  15. G

Hangi Ülkede Yaşamak İsterdin?

Dürüst ol aga
  16. G

En Güzel Kızlar Nasıl?

kanka okulumda 110 net yapıyo elemanlar ben anca 80-86 zorluyorum onlara göre çok eksiğim günde de 8-9 saatten fazla çalışmıyorum 1787330097 Sen temelim yok demeyi 1+1 bilmiyom dedimmi sandın ve lgs de çalışmamla ne alakası var sadece problemlerlerde ekstra öndeyim yeni nesillere alışık olduğum için
  17. G

En Güzel Kızlar Nasıl?

Çalışıyom aga sabah 8-9 da kalkıyom 11-11.30 a kadar yapıyom sonra 30-45 dakka foruma bakıyorum instagramda reels izleyip odak sürem düşceğine burada takılıyorum 1787288704 11 11.30 dediğim akşam 11 11.30
  18. G

En Güzel Kızlar Nasıl?

Benim favorim sarışın mavi göz doğal
  19. G

İlk Tyt Deneme Netim

Kankam obpem 83 falan geliyo 1787086840 Kanka ciddi soruyorum şuan bu netlerle derece yapılır mı? ileride
  20. G

İlk Tyt Deneme Netim

Bu yola 0 dan yani 60 net civarı başladım artık geliştim
Geri