Arama sonuçları: *

• Users: barus12
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Forza 6 Aile Daveti Atabilecek?

Arkadaşlar forza 6 oynamak istiyorumda hesabım yok forzaya sahip aile daveti atma şansınız varmı katılayım ya olmaz derseniz canınız sağolsun ama yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

Çözüldü✓ İşlemcimi Nasıl Yükseltmeliyim

hocam ddr5 yerine niye ddr4 dizdiniz o ekran kartı için hakarettir ya paranız varsa am5 geçin 1783626649 am5 geç r5 7500f bile yeterli oluyor 5070 için
  3. B

Öneri Bu Laptop Fiyat Olarak İyi Midir ? Acill

32 gb ram ve rtx 5080 den bahsediyoruz laptop gpu bile olsa bence alınır
  4. B

Sistem Topladım Olmuş Mu?

hocam alalı bugün oldu zaten
  5. B

hocam çoktan aldım ya sistemi sizce nasıl ileride anakart değişeceğim param yok malesef
  6. B

hocam ben sistemi dizdim böyle oldu bence iyi ileride anakartı değiştirebilirim çok iyi sayılmaz ama beni bi süre götürür zaten 1783266526 istediğim ekran kartı modelini satan başka hiçbiryer göremedim 3 fanlı şeklinde o yüzden fiyatı ve genel olarak cazip geldi bana
  7. B

Arkadaşlar Sistem Alacağım Koyduğum Bilgisayara Gold Psu Almak Mantıklı mı?

bir konuda yanlışım var oda 110k değilmiş ben yanlış şekilde bakmışım ramler ile birlikte bi 7K lık fark var ama değer muadili olarak daha uyguna bu fiyata bulamadım.Eğer taksit ile alacaksa arkadaş bence bu sistem yükseltip alabilir 1783266375 anakart dışında alınabilir bence anakart belki...
  8. B

olabilir hocam aslında bi konuda haklısınız ram çok iyi sayılmaz eğer 32 gb a çekilirse çok iyi f/p sistem bu
  9. B

anakart giriş seviye ama sistem için yeterli.ram 5600 mhz bile iyi ama 32 gb alacak gibi arkadaş cl30 600mhz yeterli. sıvı soğutmada yeterli zaten çok ısınan bir işlemci değil 1783256497 onuda geçtim cl si 36 kabul edilebilir bir sayı 5600 mhz ise gayet yeterlidir
  10. B

nerede alınmaz? bu sistemi tek tek toplayınca 110K ya denk geliyor zaten? 1783256280 dostum düşünmeden al bence ama ram 32gb cl30 yap cl36 ile arasında 3k oynuyor ama daha iyi
  11. B

Hallettim

hallettim
  12. B

Hallettim

hallettim
  13. B

5070 Sistem Önerisi Lazım

arkadaşlar merhabalar bütçem 75-80K arası taksit ile alacağım olabilirse 9 ay taksitle satılan ryzen 7 7800x3d ve 3 fanlı rtx 5070 sistem önerisi verirmisiniz monitörüm var zaten(daha çok oyun ve yayın açmak için alıyorum)
  14. B

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

teşekkür ederim
  15. B

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

arkadaşlar şuan biz indirimli fiyatlarını görebiliyormuyuz yoksa saat 22 oluncamı gözükecek 1783103419 birde her üründe taksit geçiyor değilmi hiç almadımda
  16. B

aynen hocam peki bir şey soracağım anakart yeterli demiştiniz neden başka anakart tavsiye ettiniz
  17. B

yok hocam size güveniyorum ama ben 9070 çok istemiyorum genel olarak ne kadar iyi olursa olsun sıcak bakamıyorum ya kart güçlüdür tabi oradan yana hiç sorun yokta sıcak bakamıyorum genel olarak
  18. B

yorumunuz için teşekkür ederim daha toplamadım en yakın zamanda bunu almayı düşünüyordum sizlere sorayım dedim fikir almak açısından iyikide sormuşum
  19. B

hocam haklısınız 12 gb vram az ama ben bunu almayı düşünüyorum şahsen RX9070XT almayı hiç tercih etmem ve amd sevmiyorum direkt eğer sistemde gereksiz düşündüğünüz parçalar varsa lütfen söyleyin değiştireyim ekran kartı ile işlemcimi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum bi ramde kararsız kaldım kasada...
  20. B

6000MB okuma ve 4000MB yazması var hocam 1783092169 hocam 5070 hayalim ya nvidia seviyorum o yüzden öyle almak istiyorum anakart yetersiz olduğunu bende düşünüyorum,ram olarak kasada güzel durur diye onu seçtim yoksa 1x 32 gb vardı ki oda kötü aslında 7800x3d içinde yapay zekaya sormuştum sıvı...
Geri