Arama sonuçları: *

• Users: HunTierS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

🔥İndirim Gamepower Ryo 50mm Sürücülü Kulaklık 799 TL

İkiside var bende ve hayır kesinlikle H2002P ile kıyaslanamaz. Durduk yere cızırtı yapıyor. Dip ses değil direkt cızırtı yani ve uzun sürüyor tak çıkar yapmak işe yaramıyor. Kafaya kesinlikle oturmuyor büyük geliyor ki benim kafam büyük ona rağmen büyük geliyor. Ses kalitesi de genel olarak...
  2. H

Yardım Akko Tac75 He mi Aula F75 mi?

Her ne kadar baksam da kasa kalitesinin daha iyi olduğuna dair bir şey bulamadım, tabi kişisel yorumunuz o. Diğer özellikleriyle de hala TAC75 önde gözüküyor.
  3. H

Yardım Akko Tac75 He mi Aula F75 mi?

Dün Aula F75 için zaten konu açmıştım bütçem 3000 lira falan diye. Haftaya haftasonu alacağım için her gün bakarken Akko TAC75 HE'yi gördüm ve baktım beğendim. İncelemelerine baktım, yapay zekaya sordum, genel olarak Aula F75'ten iyi olduğu söyleniyor. Tek sıkıntısı Türkçe keycap yok ama eğer...
  4. H

Çözüldü✓ Aula F75 Almalı Mıyım?

Sağolun hocam bu önemliydi benim için. Daha önce kullandığım bir klavyede bir tuşu aparatla çıkartırken zorlandım biraz en sonunda switchi içine kaçmış halde geldi o yüzden sordum.
  5. H

Hocam hem ona hem de türkçe tuş takımına para vermem gerekir o zaman. 1783169205 Temizliği rahat yapılıyor mu hocam tuş çıkarma takmada falan problem oluyor mu?
  6. H

3000 lira kadar bütçem var ve klavyemi yenilemek istiyorum. İstediğim özellikler gevşeme yapmaması, çok fazla yer kaplamaması yani numerik tuşlar olmaması, sesinin tok ve sessiz olması ve kablosuzsa kablolu seçeneği olması. Böyle araştırıp kendim Aula F75'te karar kıldım. 3000 lira bütçem var ve...
Geri