Arama sonuçları: *

1. zorlamakardeşim

50-55k Bütçe OEM Paket Önerisi

hocam bence ilk attığınız hala daha mantıklı vram olarak bu birçok oyunda bi iki seneye darboğaz yaşicak parçaların markalarına bakmadım ama diğer sistemden çok farklı gibi durmuyor. bence biraz daha beklemekten zarar gelmez bende indirim beklemeyi düşünüyorum ama 16gb vramın altına bu...
  2. zorlamakardeşim

Itopya 38k Sistem Bu Sistemi Almak Mantıklı mı(Link)

60 a çıkmayı çok istemiyorum çünkü çoğu sitede taksitler çok iyi değil çıkarsamda 5070 li sistemler var ama o kadara çıkmaya gerek varmı bilmiyorum 50k civarı en fazla nasıl bi makine yakalayabilirim
  3. zorlamakardeşim

teşekkür ederim beklicem o zaman
  4. zorlamakardeşim

https://www.itopya.com/baturchenko-birthday-intel-core-i5-14400f-gigabyte-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme_h32750?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Bu sistemi almayı düşünüyorum normalde bütçem 50 55 arası ama o fiyatı hakeden bir...
  5. zorlamakardeşim

50-55k Bütçe OEM Paket Önerisi

hocam bende aynı fiyatlarda bi sistem arıyorum birkaç gündür başkada 16gb ekran kartlı sistem göremedim bu fiyatlarda ama indirim beklenmeli mi bilmiyorum bence mantıklı sistem hemde taksit seçenekleri çok iyi
Geri