Arama sonuçları: *

• Users: Dnzhb
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Bütçenize Göre Alabileceğiniz En İyi PC'yi Bulan Bir Site Yaptım

Hocam game garajda 7500f’li cyber 59k şu anda. 50k ile çalıştırırsanız 5600 öneriyor motor. Yoksa 60k’ya çalıştırırsanız aynı bütçeye 5070+7500f veriyor 1783409955 Aklımda hocam. Bu kısmın sorunlarıyla alakalı yeterince geri dönüş alabilirsem düzeltip laptopa geçeceğim.
  2. D

Çok teşekkür ederim hocam. Çok sağol. Elimden geldiğince düzenli olarak verileri güncellemeye çalışıyorum. 1783409222 Hocam 50k’da 5060ti 16gb ekran kartı öneriyor. Gamergarajdaki oemin tam adını söyleyebilirseniz ona göre kontrol edeyim
  3. D

Teşekkür ederim değerlendirme için. Bu tarz değerlendirmeler sayesinde umuyorum gider. Fps en başından beri koymayı düşünüyorum ancak piyasadaki tüm fps hesaplayıcılar ne yazık ki çöp. Doğru düzgün fps hesaplaması yapabilen bir site öneriniz varsa kullanılabilir. Ancak birçoğunda bazı gpular ve...
  4. D

İlerleyen zamanlarda eklemeyi düşünüyorum hocam. OEM kısmından ziyade parça parça kendin topla sistem üretmesi beni çok yordu. Fırsat buldukça diğer kategoriler için de eklemeye çalışacağım.
  5. D

Doğru ve Uygun PC Toplamış Mıyım

Hocam selam, incehesapta Titanium - 5070 var. 5070+ 7800x3d + 32GB Ram'li 84900'e. www.eniyipc.com 'dan bütçeni ve dilediğin filtreleri girerek aratabilirsin.
  6. D

www.eniyipc.com bilmiyorum hocam normalde kopyala yapıştır yapınca bozuk değil ama tıklanmıyor 1783404242 Farklı kişiyim. Diğer arkadaşı da gördüm ellerine sağlık onun da.
  7. D

Teşekkürler hocam. Önerilere iyileştirmelere açığım
  8. D

Selamlar, Uzun süredir sadece bütçenizi girerek alabileceğiniz en iyi pc'yi bulan bir öneri motoru üzerine çalışıyorum. Bugün itibariyle canlıya çıktı. O nedenle önerileriniz ve geri bildirimleriniz benim için çok değerli. www.eniyipc.com Tek yapmanız gereken siteye girip bütçenizi girmek...
Geri