Arama sonuçları: *

• Users: Sharkonix
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sharkonix

Fortnite Düşük Fps Sorunu

3DMark testinde ekran kartınızın %95-99 kullanım değerlerine ulaşıyorsa, ekran kartında veya donanım tarafında bir problem olma ihtimali oldukça düşüktür. Bu da sorunun büyük olasılıkla Fortnite veya yazılımsal bir yapılandırmadan kaynaklandığını gösteriyor. Bu aşamada aşağıdaki kontrolleri...
  2. Sharkonix

Distribütör Garantili Monitör Alınır mi

Ben olsam satıcının güvenilirliğini, ürün yorumlarını ve resmi distribütör garantisini doğruladıktan sonra internet üzerinden satın almayı değerlendirebilirdim.
  3. Sharkonix

NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi bölümünden "Güç yönetimi modu" ayarını "Maksimum performansı tercih et" olarak değiştirmenizi öneririm. Tek başına çok büyük bir FPS artışı sağlamasa da ekran kartının frekansını daha kararlı tutarak performans dalgalanmalarının önüne geçebilir...
  4. Sharkonix

Eğer satın almayı düşündüğünüz ürün resmi distribütör garantili ise ve güvenilir, yüksek puanlı bir satıcıdan temin ediyorsanız, sırf fiziksel mağazadan almak için 3.000 TL daha fazla ödeme yapmak çoğu kullanıcı için mantıklı olmayabilir. Yine de satın almadan önce satıcının kullanıcı...
  5. Sharkonix

Yardım Steamde Sesli Sohbete Bağlanamama Sorunu Nasıl Çözülür ?

Merhaba, Bu sorun genellikle Steam'in sesli sohbet sunucularına bağlanamaması veya ağ yapılandırmasından kaynaklanır. Aşağıdaki adımları sırasıyla denemenizi öneririm: Steam > Ayarlar > Ses bölümünden doğru giriş ve çıkış cihazlarının seçili olduğundan emin olun. Steam > Ayarlar > İndirmeler...
  6. Sharkonix

Merhaba, Distribütör garantili bir monitör satın almak tek başına olumsuz bir durum değildir. Buradaki önemli nokta, distribütör firmanın güvenilirliği ve satış sonrası destek kalitesidir. KTC markası ülkemizde nispeten yeni olsa da, ürünün resmi distribütör garantisi bulunuyorsa garanti...
  7. Sharkonix

1 Adet Kırmızı Pixel Yüzünden Thy Sonuç Nasıl İşler

İzlemeniz gereken yol şu şekildedir: e-Devlet → Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) → Başvurularım → İlgili Başvuru → Detaylar / Evraklar Eğer dosyanıza savunma metni yüklenmişse, burada "Firma Savunması", "Savunma Dilekçesi" veya eklenen PDF dosyası olarak görüntülenebilir. Eğer yalnızca "Savunma...
  8. Sharkonix

Gta 5 Fivem Girmek İçin Legacy mi Enhanced mi İndirmek Gerek

FiveM oynamak için GTA V Legacy sürümünü indirmeniz gerekiyor. Kısaca yalnızca Legacy sürümünü indirmeniz yeterlidir.
  9. Sharkonix

Paylaştığınız görüntüye göre ekran kartı kullanım oranı yaklaşık %21 seviyesinde ve bu değer Fortnite için oldukça düşük. Ayrıca ekran kartının yalnızca 911 MB VRAM kullandığı görülüyor. Bu durum, ekran kartının tam performansla çalışmadığını gösteriyor. İşlemci sıcaklığı (56°C) ve ekran kartı...
  10. Sharkonix

1 Adet Kırmızı Pixel Yüzünden Thy Sonuç Nasıl İşler

Firma savunmasını sunduktan sonra dosyanız THH tarafından incelenmeye devam edilir. Bu aşamadan sonra heyet, sizin başvurunuz, firmanın savunması ve sunulan deliller doğrultusunda bir karar verecektir. Eğer tek ölü pikselin üretim hatası kapsamında değerlendirilmesi gerektiğine ve ayıplı mal...
  11. Sharkonix

Yardım Lol De Ses Açarken Ekran Bozuluyor

Merhaba, Anlattığınız durum, normal bir ekran kararmasından farklı görünüyor. Ses açma/kapama veya Alt+Tab, Alt+F4 gibi işlemler sırasında ekranda yeşil, mavi, kırmızı veya beyaz renklerin kısa süreli görünmesi normal bir davranış değildir. Bu durum; DisplayPort/HDMI kablosu, ekran kartı...
  12. Sharkonix

Gta 5 Fivem Girmek İçin Legacy mi Enhanced mi İndirmek Gerek

Merhaba, Eğer amacınız FiveM oynamaksa, GTA V Legacy sürümünü indirmeniz gerekiyor. FiveM şu an için Enhanced sürümünü desteklememektedir. Depolama alanınız kısıtlıysa yalnızca Legacy sürümünü indirmeniz yeterlidir. Enhanced sürümünü indirmenize gerek yoktur. Oyunu hangi platformdan (Steam...
  13. Sharkonix

Yardım Lol De Ses Açarken Ekran Bozuluyor

Merhaba, Anlattığınız durum doğrudan monitör arızasına işaret etmiyor. Ses açma/kapama, Alt+Tab veya Alt+F4 gibi işlemler sırasında ekranın kısa süreli kararması; çoğu zaman çözünürlük, yenileme hızı, HDR, G-SYNC/Adaptive Sync veya ekran kartı sürücüsünün görüntü modunu yeniden senkronize...
  14. Sharkonix

Paylaştığınız ekran görüntüsüne göre dikkat çeken bir anormallik görünmüyor. İşlemci sıcaklığınız yaklaşık 66°C, ekran kartı sıcaklığınız ise 67-68°C seviyelerinde ve her iki değer de normal çalışma aralığında. Ancak bu görüntüde sistem boşta veya hafif yük altında görünüyor. Bu nedenle...
  15. Sharkonix

Yardım Disk Sağlığının Bu Kadar Hızlı Düşmesi Normalmi?

Depolama biriminizin 81 günlük kullanım süresinde yaklaşık 11 veya 12 TB veri yazma (Total Host Writes) değerine ulaşmış olması, kullanım senaryosuna bağlı olarak sağlık değerinde belirli bir düşüş yaşanmasına neden olabilir. Bu durum, belirli sınırlar içerisinde SSD'lerin normal çalışma...
  16. Sharkonix

9070 XT Ekran Kartı Alına Bilirmi

Merhaba, Evet, AMD Radeon RX 9070 XT performans açısından tercih edilebilecek başarılı bir ekran kartıdır. Özellikle 1440p çözünürlükte yüksek ayarlarda güçlü bir oyun deneyimi sunarken, 4K çözünürlükte de birçok oyunda tatmin edici performans sağlayabilir. Kartı tercih etmeden önce dikkat...
  17. Sharkonix

Çoklu Cihaz Desteği Olan Bluetooth Sessiz Taşınabilir Klavye Önerisi

Merhaba, Bu kullanım senaryosu için çoklu cihaz (Multi-Device) desteği bulunan ve cihazlar arasında hızlı geçiş yapabilen Bluetooth klavyeleri tercih etmenizi öneririm. Logitech Pebble Keys 2 K380s: Aynı anda 3 cihaza bağlanabilir, sessiz tuş yapısına sahiptir ve taşınabilirliği oldukça...
  18. Sharkonix

Merhaba, Bu sistemle Fortnite'ta performans modunda 200 FPS civarında kalmanız normal görünmüyor. Öncelikle bazı temel kontrolleri yapmanızı öneririm. Ekran kartı sürücünüzün güncel ve temiz kurulumla yüklü olduğundan emin olun. Oyunun gerçekten Performance Mode'da çalıştığını kontrol edin...
  19. Sharkonix

Yardım Disk Sağlığının Bu Kadar Hızlı Düşmesi Normalmi?

Merhaba, Öncelikle, CrystalDiskInfo her ne kadar güvenilir bir yazılım olsa da bazı durumlarda depolama biriminin sağlık durumunu farklı yorumlayabilir. Bu nedenle, diskinizi Hard Disk Sentinel ile de kontrol etmenizi tavsiye ederim. İki programın sunduğu sonuçları karşılaştırarak daha sağlıklı...
  20. Sharkonix

Ekran Kartı Tavsiyesi 1080p Çözünürlük İçin

RTX 5060 Ti 16 GB hakkında görüşüm genel olarak olumlu. Kartın en büyük avantajı 16 GB VRAM sunması. Özellikle yeni nesil oyunlarda yüksek doku ayarları ve ilerleyen yıllarda düşünüldüğünde 8 GB modellere göre daha uzun ömürlü bir tercih olacaktır. 1080p çözünürlükte oldukça güçlü bir...
Geri