Arama sonuçları: *

• Users: miless_0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Cs 2 "+Turnleft" Makro

CS 2 atölye sunucusunda afk bırakmak için "bind v +turnleft" komuduna makro atamak istiyorum. Sadece cs için çalışmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  2. M

Fortnite Düşük Fps Sorunu

Hocam dediğiniz gibi fps artışı pek olmadı. Ayrıca PC'yi ilk aldığımda 3DMark testini yapmıştım.Dediğiniz değerlere ulaşıyordu. Başka yapabileceğim bir şey yokmu. Gerçekten çok sinir bozucu.
  3. M

Evet Performans Modunda. Güç yönetimine hiç ellemedim. Performansa çok etkisi olur mu? Evet Yüksek Performans modunda. Evet. 180Hz ayarlı. Evet. V-sync kapalı. Hocam baktıgımda her iki moddada aynı değerler. Sadece hemen size atmak için Atölye haritasından ekran görüntüsü attım.
  4. M

Bu şekilde hocam.
  5. M

Bu değerler herhangi bir maçtayken değil. Tek başımaykenki değerler. Ayrıca yukarıda belirttiğiniz herşeyi kontrol ettim. Bir sorun yok gibi. Aşağıdaki değerlerde anormal bir şey varmı? (1080p'de oynuyorum.)
  6. M

RTX 5070 ve Ultra 5 245KF'li sistemim var. Bu sistemde Fortnite oynarken performans ayarlarında maksimum 200fps görüyorum. İzlediğim videolarda 350-400'leri görürken bende niye bu kadar düşük? Sebebi, varsa çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. ANAKART: GİGABYTE B860M AORUS ELİTE WİFİ...
Geri