Arama sonuçları: *

1. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam aynı sistemi tek tek toplamaya çalıştım başka başka sitelerden o şekilde 60 bine geldi akakçeden bakarak neden etmesin ki diğer yerlerede bakıyorum karşılaştırıyorum onlaraa görede daha iyi gibi gözüküyor zaten ilerde ramide yükseltirim bu ekran kartı 4 5 sene götürür gibide geliyor en...
  2. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam onun ssdsi çok sıkıntı 500 gb ssd 1tbda ekleyince bütçemin çok çok üstünde
  3. H

Sizce Alınır mı Toplama

nerede hocam incehesap
  4. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam anakart zaten b650 hatta 2 ssd slotu olduğu için seçtim belki ileri zamanda lazım olabilir diye sadece kasadan biraz şüpheliyim 500w olduğu için onu değiştiririm
  5. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam sizce bu rx9060xt 16 gb iyi mi ekran kartı mı bayadır araştırıyorum bu kartı herkesde öneriyor sizce kaç sene götürür
  6. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam çok fazla vaktim yok 1 en kötü 2 ayada almak istiyorum yazın bitmesine bırakmadan almak istiyorum max bütçem 60klara çıkabilir önerdiğin bir sistem varsa bakabilirim 1783789137 hocam bunu düşünmüştüm ama 1 tbsızda kasa olmaz bence ama onuda ekleyince bütçemin çok fazlasına çıkıyor ondan...
  7. H

Sizce Alınır mı Toplama

atma şansınız varmı hocam linkini
  8. H

Sizce Alınır mı Toplama

ne dersiniz hocam bu fiyata göre bence iyi belki soğutucu ile kasayı değiştirebilirim önerir misiniz? bu fiyata
  9. H

Max 55 Bin TL Civarı Sistem Önerileri ?

1783767153 son attığım sistem nasıl sizce ramı sıkıntı sadece
  10. H

Max 55 Bin TL Civarı Sistem Önerileri ?

en baba 55e çıkabilirim belki 1 2 bin lira daha çıkabilirim ikinci elde olsun istemiyorum garantili olsun birde toplama olsa güzel olur varmı bu civarlarda bildiğiniz bir oem paket
  11. H

İncehesap Ih Adko V4 R5-7500f 16 GB 1tb SSD 16 GB Rx9060 XT OEM Paket Alınır mı?

ramin markası modeli çok önemli onun nerde olduğunu bulamadım
  12. H

Incehesap Gaming Gecesi

ekran kartı 16 gb olsun istiyorum hocam ya gelecek için
  13. H

Orm Pakette İşlemci & Ekran Kartı Seçimi

paketin linkini atarmısınız hocam bence ekran kartı daha mantıklı ama
  14. H

Incehesap Gaming Gecesi

bu sistem sizce nasıl incehesap gaming gecesi indirimine girecekmiş girersede sizce ne bandına düşer başka önerebileceğiniz neler var gaming gecesinden onlarıda yazarsanız sevinirim https://www.incehesap.com/spectrum-blaze-oem-paket-fiyati-83496/
  15. H

Bilgisayarcıdan Sistem Alınır mı

nerden aldınız hocam
  16. H

60 Bin TL Toplama Bilgisayar

hocam fiyat farkıda maşallah ama
  17. H

sıfır daha mantıklı geliyor şuan ama yazın sonunada kalsın istemiyorum kasa işi
  18. H

bu sisteme eklemeler yapamazmıyım hocam ileride geliştirmek için daha iyi olmaz mı
  19. H

normalde 2.el ürünlerde düşünmüştüm ama bazı arkadaşlarım 2.el yapacağına sıfır al dediler zaten bu kasanın ekran kartın vs 3 4 sene götüreceğini düşünüyorum zaten en kötü bi seneye falanda rami yükseltirim ondan dolayı 2.el işini bilemedim
  20. H

sizce nasıl bu fiyata göre herşeyi yorumlarsanız ve değiştirilecek şeyleri yazarsanız sevinirim not:ram'e sonradan bi 16 gb daha atmayı düşünüyorum
Geri