Arama sonuçları: *

1. C

Noctua Nh-D15 Hakkında

Hocam dediğiniz firmanın ürünleri de artık 2.5k dan başlıyor ve güncel fiyatları 5k ya kadar gelmekte. Eskisi gibi bir uygunlugunu göremiyorum 1784067108 Attıgınz ürün DBA olarak 35 leri görüyor, noname bir ürün ve bu ürüne 2k para vermemi mi istiyorsunuz ? Tercih meseli ben noctuanın...
  2. C

Noctua Nh-D15 Hakkında

Noctua bu konuda hep tartışmalı, bir taraftan fiyat bir taraftan muadillerinin performansı. Ben bir süre kullanacagım bakalım dedikleri kadar FAN ve DBA performansı var mı , sizleri de ilerleyen safhada güncellerim
  3. C

Noctua Nh-D15 Hakkında

Ankara'da yaşıyorum, bir bilgisayarcıda ürünleri gezerken kapalı kutusunu gördüm hiç açılmamış ürün poşetli duruyordu adamda 3500 tl deyince direk aldım hocam :D
  4. C

Noctua Nh-D15 Hakkında

3.500 TL 0 kutu buldum,ben fırsat olarak değerlendirdiğim için aldım. Sıvı sogutucuları sevmediğimden zaten başka bir hava sogutma alacaktım fiyat da uygun olunca bu modele yöneldim. Tavsiye eder misiniz, 0 fiyatları 7.5k civarında oldugunu hatırlatayım ben makul olduğunu düşünüyorum ? Ürünü...
  5. C

Yardım 34 İnç Monitör Önerisi?

Takıl kafana göre , 480p ile komple ekrana bakacaksın hayattan böyle keyif alıyorsan senin tercihin...
  6. C

Yardım 34 İnç Monitör Önerisi?

max 11k bütçeyle sana 34 inch ekran alabileceğini ve bundan verim alabileceğini düşürten şey nedir ? çamur gibi bir şey alırsın davul gibide ekranın olur?
Geri