Arama sonuçları: *

• Users: kagannnn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Eski Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Bf-3 full ayarlarda bf4 full ayarların bir altında steam üzerinden fps drop ve kasma olmadan bitirdim hocam ama tabii ki arkaplanda hiçbir uygulama yoktu. 1784495068 Benimde aklıma geldi hocam muhtemelen parça parça satıcam bende
  2. K

Hocam valla bende elden çıksın istiyorum 1000e isteyen olsa bile veririrm
  3. K

Elimde herhangi bir fatura ya da garanti yok sistem 2013-2014 yıllarında toplanmış bizde tanıdığımız bir internet kafeden 2. El almıştık 2020de bilginize 1784494182 Ekran kartının vs aldığı son driver güncellemeleri yapıldı, windows 10 pro 64 bit işletim sistemine sahip ancak windows etkin değil.
  4. K

Herkese selamlar yeni bilgisayar alıcam o bütçeye katkı sağlamak amacıyla eski bilgisayarımı satmak istiyorum sistem özellikleri şöyle: İşlemci: 4 cekirdek İntel i5-3330 3.00Ghz Ram: kingston 8 GB DDR 3 RAM SSD: KIOXIA-EXCERIA SATA SSD ATA DEVICE 224 GB HDD: WDC WD20EFRX-68AX9N0 ATA Device 1.8...
  5. K

150k ile Sistem Kurma Önerisi

[H3 id='ATTACH+typefull+size1370x765951866ATTACH'][/H3]
  6. K

@frostybite hocam normalde sizin önerdiğiniz ssd yi alıcaktımta itopyada dolaşırken Goodram Core 1TB ssd'de indirim gördüm 15-16k tlden 7.5k TL'ye düşmüş nasıl sizce?
  7. K

Pin sıkıntılı derken anlamadım hocam
  8. K

Hocam zotac iyi dimi çok kart yaktı falan dediler bana korkuttular elim sipariş tuşunda ama
  9. K

Arkadaşlar Vatan Bilgisayarda Zotac RTX 5080 modelleri indirime girmiş bu fiyatlar iyi oluyor mu daha düşer mi sizce piyasasını bilmiyorum tam.
  10. K

Bu sistemden vazgeçtim hocam sağolsunlar forum üyeleri beni aydınlattılar ekteki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum 5080 içinde indirimli zotac alıcam 65k gibi bir fiyata geliyormuş sanırım. 1784400989 Tamamen topladıktan sonrada ups ve ihtiyacım olursa ekstra ssd alıcam o kadar.
  11. K

Tamamdır teşekkür ederim hocam
  12. K

Hocam bu indirim tarihleri sürekli rastgele mi oluyor yoksa belli olanlarda varmı nereden ulasabilirim?
  13. K

Corsair 3500x Kasa Alınır mı?

Hocam bende Corsair 3500X almayı düşünüyorum 850W 80+Gold Almayı düşünüyorum memnun musunuz sıcaklığı hava akışı vs nasıl?
  14. K

zaten zamanla toplayacağım şuan hazır sistem planım yok toplamak istediğim sistemide atıyım ben akakçe üzerinden gördükçe alıyorum 5080 içinde vatandan indirim bekliyorum şuanlık.Bu sistemden sadece ekran kartı 5070ti ile değişebilir ama 5080e daha yakınım gibi şuan.
  15. K

Zotac 5080 almayı düşünüyorum indirime girince 65k lı fiyatlara düşüyormuş sanırım eğer öyle olursa 9800x3dye bütçe ayırabilirim o zaman mantıklı olur mu?
  16. K

Hocam hiç karar veremiyorum kafam allak bullak oldu benim sistemin kötü yanı olduğu için mi öneriyorsunuz 7800x3D yi yoksa daha f/p olduğu için mi?
  17. K

hocam oyun, genel kullanım ve borsa için öyle aman aman bir işlerim yok pcye yük bindirecek ama yenileme derdi olmadan 5-10 yıl gitsin diye böyle yüksek tutmaya çalışıyorum zaten ana kasayı topladığım zaman biraz maddi durumum iyileşince ekstra ssd,ups gibi gerekebilecek şeyleri eklerim diye...
  18. K

Birde işlemci ile iki kartta darboğaz yapmaz değil mi?
  19. K

hocam ben şimdi sistemi ekran kartı hariç kararlaştırdım eğerki indirim denk gelirsem rtx 5080 eğer denk gelmezse uzun süre 5070ti eagle ya da battle ax alıcamda bu sisteme uygun hangi monitörler gider bütçem aşırı yok monitöre ayırcak piyasasınıda bilmemekle beraber 10-15k civarı ayırabilirim belki
  20. K

Hocam 65klık dediğiniz hangi marka oluyor? birde dediğinize göre kasamı değiştirmesemde oluyor sanırım belki duruma göre ilk indirime girenide alabilirim ama 5080 benim icin gerekli mi ona karar veremiyorum tam. 1784355933 Kasadan kastım sadece Psu+Kasa kastettim Corsair 3500 X modeli
Geri