Arama sonuçları: *

• Users: sadqq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. sadqq

Ai ve Render İçin İkinci El Ekran Kartı Önerisi Bütçe 19 K

Anladığım kadarıyla sende yapay zekadan öğrendiğin şeyleri buraya yazıyorsun saha deneyimin olmadan
  2. sadqq

Çözüldü✓ Bir Sistem Topluyorum Ddr4 Yorumlarmisiniz

Anladığım bundle olarak satıyor satıcı, Fiyat yüksek gelmedi ama ucuzda değil, 3060ti upgrade ettikten sonra sistemin tamam olur. bunları satın almadıysan elindeki parçalar neler
  3. sadqq

Çözüldü✓ Bir Sistem Topluyorum Ddr4 Yorumlarmisiniz

Topluyorsan 5800x3d ye kaç para veriyorsun
  4. sadqq

50k Bütçe ile Nasıl Bir Sistem Toplayabilirim?

Mantıklı olan şey 2.el , al satçılardan değilde gerçekten sistemini satan kişilerden alırsan güzel bir sistem alabilirsin pazarlık payında oluyor
  5. sadqq

Ai ve Render İçin İkinci El Ekran Kartı Önerisi Bütçe 19 K

Güzel düşünüyorsun daha iyi bir seçenek yok zaten 3090 lar en son 24k dan 30lara çıkmış , ai olarak limitliyecek ama vram büyük model çalıştıramazsın
  6. sadqq

Yardım Hangi Ekran Kartını Alacağımı Bilmiyorum Arada Kaldım

Ben işlemciyi söküyorum cs oynarken gpu da çalışıyor oyun
  7. sadqq

Yardım Hangi Ekran Kartını Alacağımı Bilmiyorum Arada Kaldım

Cuma incehesap gaming gecesi oluyo bazen Vatan indirim yapıyo ( Ben şahsi olarak 9060xt ye 23k vermezdim 2. el alırdım ekran kartını üstüne az daha koyup 5070 alabilirim)
  8. sadqq

Çözüldü✓ Ryzen 5600 ve 7800xt Vs 9070 XT Darboğazı

sen onu iade etsen iyi olur 25k ya 5060ti felan alırsın hatta 5070 zorlarsın. peki bu ilan ne beyler haha https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-5070-ti-16-gb-kutulu-faturali-aciliyeti-var-1329888449/detay sivasta yaşıyan varsa baksın
  9. sadqq

Arıza Tespit ile İlgili Sorun

Bi iki tane tokat atmak dışında ne yapabilirsin bilmiyorum
  10. sadqq

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Kral kart olarak ne kullanıyorsun ben sanal kart deniyorum hata veriyo
  11. sadqq

Yapay Zeka Gelişmeleri

Tamam işte maskeleyip kendi ismini koyuyorsun, ama senin ihtiyacın olan şey sunucu artık model değilde nerede çalıştıracağın önemli
  12. sadqq

Kripto uygulaması öneriniz varmı yeni hesap açmak için
  13. sadqq

Hindistan da Türk telekom (jio) 11 ay önce kampanya başlatmış abonelerine özel link dağıtıyor bu linkleri de ticarete çevirmişler , aslında illegal veya o tarz bişey yok ücretsiz dağıtılan linkler para ile satılıyor 1784723225 Link varmı reis buraya atarsan aramayalım
  14. sadqq

Klavye Boyamak İçin Yöntem Önerisi Arıyorum

Kalın geçme sakın katman katman yapıcam diye, bu arada parmağının hissi berbat,garip bi his olucak onuda söyliyeyim istersen önce kullanmadığın bi tuşu boyayıp dene kendin gör.
  15. sadqq

Kararsız Kaldım , Yardımcı Olursanız Sevinirm

Normalde 9070xt aldırıyoruz ama incehesap ai fps olarak 5070 li sistem daha çok fps alıyor şeklinde gösteriyor bu nasıl mümkün olabiliyor
  16. sadqq

Bu 3 Monitör Arasında Kaldım, Hangisini Almalıyım?

Asus da ölü piksel sıkışma vs karşılaşabilirsin. Bence alienware al kafan rahat olsun, üstelik asus çerçevesi çok kalitesiz plastikten şakur şukur sesler çıkıyor arasına parmağını sokabilirsin öyle bi güzel çerçeve, msı hakkında yorum yapamıcam kullanmadım.
  17. sadqq

Gemini 3.6 Flash ve Yeni Gemini Modelleri

Bazıları kapandı felan diye yazmış alanlardan olay türk telekom üyelerine link veriyo gibi düşün o linkleride adamlar ticarete çevirmiş işte normalde kapanmaması lazım- Ama türk telekom - hindistanda adı da jio olmuş -
  18. sadqq

Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Dikkat etsin burda paylaşılan linklerde yanlış yere tıklamalar virüs indiriyor o sitede reklam engelleyici kullanmayan adamlar yiyor virüsü her gün.
  19. sadqq

Yardım Ekran Kartım ve Ram Aşırı Isınıyor

Hava sıcaklığı sistemide baya etkiliyor fan hızını söylersende yardımcı olur 80 dereceyi gördüğünde fan hızını kontrol et , birde ekran kartı yükteyken bu halde kaç W güç çekiyor onuda kontrol edersen güzel bilgiler toplarız dostum yardımcı olabilecek şey undervolt yapmak en iyi seçeneklerinden...
  20. sadqq

Virüssüz Mc Launcher

Tlauncher da virüs yok :hoba::hackerman::pepega:😩🥺😤
Geri