Arama sonuçları: *

• Users: rancs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

2008 Jetta Alınır mı ?

Demekki kaliteli taksiciler ve sürücü kursları kullanıyorsa hem uygundur hem uzun ömürlüdür 😀
  2. R

Yardım 9800x3d Aldim Ekran Kartim 4060 Ti 8gb

Sorun çıkmaz ekran kartı düşük olunca problem yokda sana kim aldırdı o ekran kartını veya işlemciyi
  3. R

Forza Horizon 6 Hangi Ayarda Oynamalıyım

Fps calculator sitelerine bakma onlardan çok daha iyi fps veriyorlar sistemler genel olarak
  4. R

2008 Jetta Alınır mı ?

720 Ye İ20 Baksanız Biraz Daha Yeni
  5. R

Sony PlayStation 5 Digital Edition 825 GB

Aslında sormak lazım İndirimsiz 95.000 tl den alan varmı diye
  6. R

Sony PlayStation 5 Digital Edition 825 GB

Hocam tamam iyi hoşta taksitli diyede olmazki bu kadar insanın bu kadar dikilmemesi lazım
  7. R

🔥İndirim Gigabyte 5070 Ti 16 GB 53.000 TL

Doğru hocam haklısınız karşıma çıktı atayım dedim yoksa haklısın bu fiyata alınmaz başka çok indirim geliyor
  8. R

❌İndirim Bitti! Poco F8 Ultra 16/512 - 34.999 TL

64.000 Olmuş Geri
  9. R

Ram mi Yukseltilmeli İslemci mi?

Evet hocam işlemci sizi memnun eder.
  10. R

Yazıyor dedim neyini kontrol etmemişim tam olarak kahinmisiniz siz?
  11. R

Gamegaraj Hazır Kasa Alinir mi

Onu bunu bilmiyorumda işletim sistemini sen kuracaksın freedos haberin olsun
  12. R

Yardım İpad pro M4 de ekranda oluşan leke ve garantiye girmemesi

Hocam duvaramı vurdun sinirlendi biri dişledimi bu ne böyle nasıl basıldı buna
  13. R

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 510 TL 15'li 700 TL

Hocam 610 Olmuş 800 Tl Olan Güncelleyin Bence
  14. R

Yunzıı B75 Pro Max Drıver

Hocam bunun driverini siz bulamadınız değil kimsede yok sitedede yok ayarları başka şekilde yapılıyor
  15. R

Ürün Bana Ulaşmasına Rağmen Para İadesi Yapıldı

Firmayı ara hocam arkadaş doğru söylemiş tercih meselesi ama 9000 tl eğer müşteri memnuniyeti için geri alınmamışda olabilir ama büyük ihtimal bir hata olmuştur
  16. R

Hocam burda yok o önceden ucuzdu yok şu şöyleydi gibi şeyler denmesi için yazmadım bunu şuanki 25 temmuzdaki fiyatlara göre uygun adı üstünde sıcak fırsatlar o ana göre ucuzdur
  17. R

Dediğim gibi bi tane daha cevap yazdım hocam önceki sayfada anakart ve kasa psu gayet yeterli
  18. R

10k 15k Bütçe Pc Arıyorum

Talha hocam gülücük attınızda yani başka ne yapabilirim bende bu kadar :) daha iyisi ne olsun :D
  19. R

Eğer hdd ise büyük ihtimalle ssd dirde ssd ye geçin zaten ssd ise şuan valorant için bakmak gerekirse işlemcinizi değiştirmek dediğim gibi 150-200 fps arttırabilir belki kapalı alanlarda 250 fps e kadar artabilir internettede testleri var daha çok yardımcı olur size 10 dakikalık bir fps test...
  20. R

Yani ben yeterli olamayacak bir parça göremedim eğer benim farketmediğim bir parça varsa yazın buraya inceleyelim ancak anakartında ekran kartındada sorun yok yani
Geri