Arama sonuçları: *

• Users: edekx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

İncehesap Değişim Yapmadı! Yardım

Üzerinden 14gün geçmediyse sebep göstermeksizin iade etme hakkına sahipsiniz. Arkadaşın dediği gibi iade etmeyi deneyin muhtemelen kabul etmicekler. THH başvurusanız lehinize karar veriliceğini düşünüyorum.
  2. E

Atk A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

Hocam benim için önemli olan bağlantı kopması vs olmaması zaten 1k hz de kullanıcağım. Siz bağlantı sorunu yaşadınızmı 1786618981 Evet bende meyer üzerinden almayı planlıyorum dediğiniz gibi övende gömende çok kararsız kaldım
  3. E

3 Bin TL Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi ?

Hocam ben n9 ultra kullanıyorum. Evet x9 biraz önde olabilir ama ben tasarım açısından beğenmiyorum. 3800e çıkıyorsanız n9 ultra memnun eder diye düşünüyorum.
  4. E

Atk A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

Arkadaşlar selam bütçem 2000 ATK A9 plus mı darmoshark m3 v2 mi almalıyım. Bu tarz markaları mouse konusunda hiç deneyimlemedim tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. E

3 Bin TL Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi ?

https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gbraid=0AAAAABZqzC-DphcVYWUNFndfb6_vpu4KQ&gclid=CjwKCAjws_DTBhB_EiwAXZknGQGpuFfXrOij71QIqsmzxYGvN_kfiMZ8BDhl1Xn5LH-BY_i0wizEKBoCbRoQAvD_BwE Daha memnun edebilir hocam.
  6. E

2000tl Manyetik Klavye Önerisi

Hocam w60a bütçe çıkaramam. Ama mad60 modelini inceliyeceğim
  7. E

2000tl Manyetik Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam tercihen %60 manyetik klavye arıyorum. Aklımda Havit kbl900 ve aula w60 pro var fikirlerinizi bekliyorum.
  8. E

1500-200 Kablosuz Mouse

düz a9 la çok farkı varmı
  9. E

1500-200 Kablosuz Mouse

Hocam şuan steelseries aerox 5 var mouseden gayet memnunum aslında ama masamdaki alandan dolayı artık kablosuz mouse'a ihtiyacım var. Aerox 5inde kablosuzu yüksek fiyatlı
  10. E

1500-200 Kablosuz Mouse

Herkese selamlar, bütçem 1500-2000 arası üstüne çok çok fark olmıcaksa çıkmayı düşünmüyorum. Aklımda atk a9 modeli var önerilerinizi bekliyorum
Geri