Arama sonuçları: *

• Users: ylmazinyo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

50 Bin TL Bütçe ile Bu Sistem İyi mi? ?

5070 e ihtiyacım yok ti ye de ihtiyacım yok aslında oynadığım oyunlar lol csgo gibi oyunlar arada arkadaşlarla steamden beraber oyun oynuyoruz hikayeli oyun oynamayı hiç sevmem 4-5 sene götürsün kasmadan etmeden ileri dönük çıkan oyunları açsın yeterli
  2. Y

hocam zaten 500 gb ssd olan herhangi bi sistemi direk almam 5 yıllık sistemim var şuan 500 gb çok çektim yetmiyo artık 2 tane oyun var yok pc de sürekli birşeyler siliyorum korona vakti aldım ozamandan bu zamana bi bukadar daha götürcek sistem arıyorum çokta oyun oynayan biri değilim fps...
  3. Y

sürekli sitedeyim anlamıyorum oem paketlere giriyorum sürekli aynı şeyler 5060 ti ye ihtiyacım yok düz 5060 lı sistem bulsam daha ucuza oda olur ama bulamıyorum
  4. Y

hatta 48 bin oldu klavye mouse ve kulaklık alıcam onlarada 3-4 k bütçe ayırmış olucam
  5. Y

50k Bütçem Var 2k Sistem Toplamak İstiyorum

alican kardeşim ilan sıkıntı olabilir dikkat et test falan yap alıcaksan elden al fiyat çok iyi doğruysa eğer
  6. Y

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

arkadaşlar ben bu kasayı elraenin 4-5 sene önceki sattığı sistemin kasasıymış bende o sistemi almıştım incelerken farketttim benim kasam olduğunu kasa çok iyi kaliteli 5 senedir bende en alttaki fanı çalışmıyo artık halen sapasağlam aslanım benim
Geri