Arama sonuçları: *

• Users: Küçükf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Çözüldü✓ Kasadaki Power Kablosunu Anakartta Takacağım Yer ?

Ustat kurdum simdi calisti çok teşekkür ederim çok sağ olun çok yardımcı oldunuz<3
  2. K

Hocam akşam deneyecegim size donus yaparim sagolun
  3. K

Hocam bir yanlislik olursa zarar gorurmu sistemde herhamgi birsey ? 1786489317 Tesekkur ederim
  4. K

Merhabalar Dostlar bilenler cevaplarsa sevinirim kasamı kendim toplamaya çalışıyorum Anakartım GIGABYTE AMD AM5 ATX X870 EAGLE WIFI7 Kasam MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm Şöyle bir sorun yaşıyorum normalde reset power gibi pinler ayrı ayrı gelirken msı bu kasada bunları birlestirmis tek bir...
  5. K

Öneri Dostlar Merhaba CL 30 Ram Cıkmazım Var Bir Yorum Lütfen

Dostlar merhaba bir sistem topluyorum sadece ram ve ssd kaldı ram olarakta cl 30 ramlerden bakıyorum iyi olacagını düsünerek ✅ Ryzen 7 9800X3D ✅ GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 EAGLE WIFI7 ✅ ZOTAC RTX 5080 SOLID OC ✅ ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 ✅ AeroCool P500C ✅ Enermax Revolution III...
  6. K

Öneri Akvaryum Kasa Önerisi

Anladim hocam camı takinca goruntu koyulasiyor gibi geldi bana izledigim videolarda cam koyu renkli yani bunu sormak istedim sagolun bende bu kasadan alacagim gibi duruyor
  7. K

Hocam camlar cokmu koyu icerinin gorusunu cok kesiyormu ? 1785964578 Asusa benziyor üstat
  8. K

Hocam siyah modelmi beyazmi sizinkisi
  9. K

Coolermaster hangi model hocam
  10. K

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a32-plus-tg-argb-siyah-4x120mm-argb-fanli-atx-kasa.html Bu nasıl hocam msi mag 100 r olanmi bumu sizce ?
  11. K

Çözüldü✓ Akvaryum Kasa Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a32-plus-tg-argb-siyah-4x120mm-argb-fanli-atx-kasa.html Bu nasıl hocam ?
  12. K

Hocam bunun kendi fanlari rgbmi ?
  13. K

Hocam bende kasa bakıyorum ayrı bir baslik acmak istemedim 5080 inde sigacagi fp bir kada ariyorum bu msi mag pano 100r var akvaryum fiyati pahalimi sizce birde kalitesiyle ilgili dusunceleriniz nelerdir ?
  14. K

🔥İndirim Asus Tuf Gamıng 750w 80plus Bronze 3.416 TL

Tesekkur ederim hocam
  15. K

🔥İndirim Asus Tuf Gamıng 750w 80plus Bronze 3.416 TL

Üstat 5080 9800x3d li bir sistem topluyorum bu psuda cok kararsiz kaldim ben 750 yetermi yetmezmi diye net bir bilginiz varmi konuyla ilgili ?
  16. K

Lianlinin Bu Kasa ve Psu Bu Fiyata Nasıl Sizce ?

Anladım hocam yukarıda bir dost bir Psu atmış ona bakıyorum şimdi
  17. K

Tesekkur ederim 1785759472 Eyvallah cok sağolun vaktinizi aldim platforma yeni üye oldum ama ihtiyacım olan şey bu platformmuş resmen çünkü bu konulara hakim değilim ve tecrübesi olan insanların tecrübelerini bilgilerini almak iyi geliyor açıkçası çok sağ olun
  18. K

Bakayım hocam
  19. K

Hocam sadece kasa 6 k bandında olunca psu ile uygun diye düşündüm bu üründe fanlar yoktur değilmi ?
  20. K

Tesekkurler Bu ürün bu fiyata değermi sizce ?
Geri