Arama sonuçları: *

• Users: itsnotlexa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

OEM Sistem Aldım Mantıklı mı?

https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/a484db12-db7a-ddd1-d904-77922810275e/cyber-rtx5060ti Bu sistemi bir kaç gün önce aldım monitör olarak da Samsung odyssey g4 24" aldım çok fazla oyun oynamıyorum hikayeli çok nadir genelde FPS tarzı oynuyorum mantıklı hareket etmiş miyim
  2. I

Rtx5060ti - Monitör Lzm

Kasayı yeni aldım ekran kartı rtx5060ti bütçe kemik 5.5k LoL CS2 apex rust tarzı nadiren de hikaye oyunu oynuyorum monitör önerisi yapar mısınız
  3. I

Rtx5060ti Monitör Önerisi

Yeni kasa aldım hangi monitörü alsam bilemedim 5 6k bütçem var kemik fazla hikayeli oyun oynamıyorum lol apex rust çağı tarzı FPS ağırlıklı yardımcı olur musunuz
  4. I

Monitör Klavye Mouse

Kasayı yeni satın aldım o yüzden elimde para yok kredi kartına taksit ile yaklaşık 10 13k civarına klavye - mouse - monitör ve kulaklık almayı planlıyorum ama güncel parçalardan ve ekipmanlardan çok anlamıyorum yardımcı olur musunuz almayı düşündüklerim Klavye - Monitör - Mouse
  5. I

Çözüldü✓ Hazir Sistem Alicaktim Zamanlanmış Alınır mı

Hocam affına sığınaraktan beklemekte yarar var mı herhangi bir yerde indirim falan olacak mı yoksa en kısa sürede alınmalı mı yada kredi kartı ile tek tek parça dizmek mi olsun son tercihim?
  6. I

Hocam sistemler hakkında bilgim 0 güncel parçaları falan hiç bilmiyorum biraz oyun oynatsin yeter kafasında olduğum için bir kac arkadaşa sormuştum 45k iken bu sistem alınır demişti zaten 50k bütçe ile en iyisi olsun derdinde değilim yanlış anlaşılma olmasın varsa 50k sistem kardeşim LoLünü oyna...
  7. I

https://www.itopya.com/modart-confetti-v2-intel-core-ultra-5-225f-gigabyte-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-_h32858 bu sistemi alicaktim 46bin civarına stok bitti ve şuan 65bin+ den fazla alınır mı yoksa indirim falan gelir mi bilgisi olan var mı? Çok bir bakiyem yok fazla yüksek bir oyun...
Geri